Jump to content
IGNORED

Bad Music koncerti

bad music for bad people

Recommended Posts

Ма мени је жао што се моја екипа расурила на све четири стране света, па нисмо били ту да растерамо клинце.

pazi, klinci su bili ključni za uspešno veče. najpre su bodrili repetitor i 3some, onda matorcima šibnuli adrenalin i ovi svirali kao kad su bili bar 15-20 god mlađi, makar se meni tako učinilo.

inače sam bio prijatno iznenađen tolikim brojem klinaca. njima je ovo bilo kao da svira nirvana. dobar broj njih se ušunjao na mufte (spisak predgrupa koji je bio 2x duži nego što smo se prvobitno dogovorili, ali bolje mi je da vidim nekog klinca koji uđe na spisak i uživa u koncertu, nego recimo tomu grujića i ostale večite grebatore koji su puniše đorđevići, ali nikada ne plaćaju kartu).

dobro sad taj toma grujic je jedan od 10-tak ljudi u gradu i zemlji bez cijeg angazmana u 20 godina bi imao pola ljudi manje na koncertu.

Edited by yolo

paz ovu ekipu kurcosisača što se uzjogunila. 

eh jadniče paćeniče :isuse:   kurcosisač ti tata.

Ako nece miralem,ja ih vodim posle certa kod onog pakija na gablec  :naughty:

posle koncerta idu da spavaju. može pre, samo biće 12 ljudi  :lolol:

dobro sad taj toma grujic je jedan od 10-tak ljudi u gradu i zemlji bez cijeg angazmana u 20 godina bi imao pola ljudi manje na koncertu.

mani me te priče jer mislim upravo suprotno. to je isto kao kada za pecu popovića kažu da je on ovo i ono učinio za rokenrol ovde, a učinio je isto što i toma - ništa za opšte dobro, a svakako pun qrac toga za svoje dupe.

ha, upravo naleteo na ovo:

Au sta sve ovaj lik ima na svom kanalu! Joe 4 i Black gust do sada nisam imao prilike da vidim live.