napadaj Posted January 6 Posted January 6 Meni bolji Premia nego Gurmano. Kupio sam ljuti Gurmano pre dve nedelje, ali nije ljut koliko treba da bude, a ni ukus nije nešto. Najbolji iz prodavnica je PerSu ljuti (zaboravio sam kako se zove njihova robna marka).
Boksi Posted January 6 Posted January 6 Meni je najbolji bio Moć planine. Kada sam ga otkrila nije ga bilo po lancima marketa i cena bila pristojna. Sad ga ima i u Maxi-ju i u Metro-u, cena prava sitnica, a poslednji koji sam kupila na nekoj akciji bio je sladak
brusli Posted January 6 Posted January 6 28 minutes ago, napadaj said: Meni bolji Premia nego Gurmano. Kupio sam ljuti Gurmano pre dve nedelje, ali nije ljut koliko treba da bude, a ni ukus nije nešto. Najbolji iz prodavnica je PerSu ljuti (zaboravio sam kako se zove njihova robna marka). Ja sam kupovao Premia pre par godina, isto je bio iz Makedonije, ali bledunjav, ne oseca se paprika uopste. Mozda je sad bolji.
slepa živana Posted January 6 Posted January 6 što sam noćas napravila ručak, kao sa televizije u rerni, pirinač, froncle od povrća i odozgo pileće šnicle povrće je bilo iz lidla, iz kesice, sa narandžastom nalepnicom, kupila sam 31.12. verovatno mu je isteko rok 1.1. na piletini je pisalo, upotrebiti do 5.1. neki delovi su bili zeleni, ali nije bilo neprijatnog mirisa ručkila sam oko dva, tri u noć došla badnja noć i danas kad sam ustala, nije mi ništa. tako da sam to i doručkovala ako riknem, očekujte me na proleće 1 4
svashtabezneshto Posted January 8 Posted January 8 mama's ljuti je najbolji industrijski ajvar, vredi svaku karu ako je tečno da je to firma ex premijera zaeva, to je najbolje što je neki balkanski premijer ostavio iza sebe 1
Shan Jan Posted January 8 Posted January 8 On 6. 1. 2025. at 10:22, Svemir Zeka said: Meni se dešava uvek jer domaći na pijaci košta ko zna koliko. Ima u maksiju sasvim solidnih ajvarčića, ona njihova marka Ni pijaca nije garancija. Kupovao sam tu ajvare, bilo je i dobrih i losih. Da, maksi ima neki low cost makedonski koji je dobar, jedino sto ga lako pomesam sa nekim drugim low cost koji je sranje zivo pa se malo zentam da kupujem Inace pre par nedelja na pijaci kupio domace pile.. tokom pecenja istisao iz njega vise masti nego sto bi iz sebe da idem na liposukciju. I na pijaci mora ozbiljno da se pazi od koga se kupuje. 1
brusli Posted January 8 Posted January 8 Najveci wtf je sto su sad i pastrmke podgojene ko prasici, i kad jedes osecas koncentrat. I to su uspeli da sjebu.
Recommended Posts