mlatko Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Naci u oktobru dam deci da zakopaju na plazi pa u maju na otvaranju sezone imam dobru mrkvu?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
slepa živana Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 15 hours ago, mlatko said: Naci u oktobru dam deci da zakopaju na plazi pa u maju na otvaranju sezone imam dobru mrkvu? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk mora da bude 1000 metara iznad mora, po mom iskustvu.
Krošek Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 On 16.12.2018. at 16:15, renne said: Jeste, valja neki No frost, ili sličnu kategoriju imati, sa grejačima sta znaci no frost frizider, zar se to ne odnosi na zamrzivace? (upozorenje: nisam up-to-date sa friziderskom tehnikom)
renne Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Ne, i za frižidere se odnosi, tj u delu gde se frižider (zamrzivač) hladi, i gde se normalno pojavljuje led, postoje grejači koji se s vremena na vreme uključuju i taj led tope
Čutura Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 kad vise ne mozes ni norvezanima da verujes.
goofs Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Ne znam kud ću pa ajd ovde - šta mislite jel validno da zameznem pečeno meso (tipa pljesku, lupam) i sutradan odmrznem, malo zagrejem i pojedem? Hoću li dobiti išta jestivo na kraju procesa, ili stiropor?
ivy Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 pa ne znam bas za pljesku ona je i ovako skoro stiropor a za do sutradan je ne moras zamrzavati
*edited by mod Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Ja tako radim kada mi spakuju pečenja sa slave u selu, i ništa ne fali kad se odmrzne. Sent from my H3213 using Tapatalk
ivy Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 pecenje je drugo..peceni butovi,jagnjetine,,piletina,curke i ostala prava mesa.. pljeskavica mi je sumnjiva da bi bila jestiva ..doduse ona meni ni sveze pecena nije jestiva..
Malkmus Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 (edited) Obraćajte pažnju na datum isteka roka proizvoda sa sniženim cenama po nekim većim trgovinskim lancima. Edited August 11, 2019 by Malkmus
gospa buba Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 obavezno. neshto od toga je vec budjavo, a i dalje se prodaje!sent from bubamoto
Miljenko Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Naravno. Kada keva ide u neku vecu nabavku, ja sam obavezni posmatrac. Odmah se setim drugara koji je kupovao cokoladu za klinca, u lokalnom lancu. Dodje u stan, skoro pola godine van roka, pobelela skroz. Vrati se da reklamira, a oni ga gledaju cudno, pa to je na akciji, sta je tu neobicno.
slepa živana Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 15 hours ago, gospa buba said: obavezno. neshto od toga je vec budjavo, a i dalje se prodaje! sent from bubamoto da da, a nije mu ni prošo rok. prošle nedelje sam kupila pečenicu, onu što je upakovana u plastiku, rok do decembra, a pečenica buđava. možda je u nekom procesu ostala duže na toplom.
ragasto Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Ja sam završio sa kupovinom piletine u Maksiju. Već drugi put to smrdi u frižideru posle jednog dana.
Recommended Posts