Grandilof Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 niko da prokomentarise najbolju tekmu dana. i Cardsi i Eaglesi su vidjeni za playoff sto se mene tice. I naravno moji useru, popiju 2x 80y TDs, 2 red zone turnovera, ne utrce sa par inca (ne znam koji je vise Kelly-ju da ide na shootgun umesto I na short, Polk je tu uzeo 1st down pre toga, sudije ) i tako...
Nesh Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 A u Foxborou sneg, ne pise se dobro Peytonu. Au...a ja igrao 2& UNDER.
James Marshall Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ma nema snijega, ali Pejton i ander baš ne idu kao kombinacija. ;) Na koliko je stavljen over/under?
Miljenko Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Visoka je granica. Ja odigrah over, na 53.5, no kilavo su poceli.
James Marshall Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Pa dobro, to je dostižno, to je 30-24 za jednu ekipu, mada se danima već znalo da će da bude smrzavanje i da se Pejton ne snalazi baš na zimi, valjda ima skor 8-11 u situacijama ispod 40F.
Miljenko Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Secam se onih playoff grudvanja, dok je igrao za Indianapolis. Samo jednom, od starta sezone, je granica na Denver bila ispod 50 poena. Videcemo.
James Marshall Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Momčine su već na 99 pokušanih pasova zajedno, a ima još pola 4/4, over lagano prošao
Nesh Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ma logicno je bilo da bude over, nego ja pametujem. A u principu gotovo nikad ne igram under. A i kad odigram jednom u sto godina, prodjem ko sad. :D
malkin Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 uf, kad god bacim pogled Flaccou je #92 u faci. šta je ovo, dvehiljadeosma? ^_^
ducca Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Marcus Lattimore se ipak povukao, bez odigrane utakmice :(
Miljenko Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Izboksovace bar osiguranje(oko 1.7 miliona), no i nije neka uteha.
Alphons Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Za razliku od prošle godine, kada su Cardsi krenuli slabo i završili 10-6, sada smo krenuli jako i završićemo 6-10. mmnj Dobro, ocigledno da to nece biti slucaj :D Ova ekipa igra dobro. Bez Docketta i Washingtona, pa i bez Shaughnessyja, odbrana dobra kao i prosle godine. Rukiji Stinson i Martin se solidno pokazali, Frostee Rucker iznenadjujuce dobar, Tommy Kelly isto iznad ocekivanja. Campbell se vraca u formu, PP21 se izlecio (iako niko nije znao da je povredjen). Napad korektan, nista spektakularno, ali bez mnogo TO's. Palmerov extension na jos 3 godine je logican potez, jer daje vise vremena da se nadje legit QB za buducnost, posto ne verujem da ce Stanton hteti da mu greje klupu. Mozda je to i Logan Thomas, ali cemo tek u sledecem preseasonu moci da vidimo koliko je napredovao tokom ove godine.
Frank Pembleton Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) Every Interception Jay Cutler has thrown against Green Bay http://vimeo.com/111183624 Edited November 9, 2014 by Frank Pembleton
Recommended Posts