Prospero Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ma znam da nije poznat po tome :), možda revis restrukturiše ugovor, pogotovo ako dobije pedalu kod bucsa.
freakns Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 navodno da su Patriotsi ozbiljno zagrizli... e sada, sta ce biti na kraju, ce se vidi... ja se i dalje nadam da cemo ga zadrzati. Verner, Revis, Goldson i Barron... me like it :D jos Johnson pored McCoya u DL, woot woot, moze moze!
hattori Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 navodno da su Patriotsi ozbiljno zagrizli... e sada, sta ce biti na kraju, ce se vidi... ja se i dalje nadam da cemo ga zadrzati. Verner, Revis, Goldson i Barron... me like it :D jos Johnson pored McCoya u DL, woot woot, moze moze! how yes no... Adam Schefter @AdamSchefter 15m Bucs releasing Darrelle Revis. Official.
freakns Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 (edited) cutovali Revisa, dali 10M za dve godine jebenom McCownu... jebi se Lovie, ali napusi mi se kurca bas! jebo te McCown da te jebo McCown... 34 godine, backup, on mu daje 5M po sezoni(i moguce jos 1 ako bude igrao +3 ako odemo u playoff... Lovie se drogira definitivno) aj sto smo cutovali coveka, ali sam poludeo sto smo dali 5M godisnje za jebenog McCowna EDIT: da ne promakne, posle Taliba, Magarci doveli i Warea... Edited March 12, 2014 by freakns
Prospero Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 DawgsByNature Dawgs By Nature 59m Someone on Reddit says #Browns leaked free agent board when Farmer came out for the presser...@DustinFox37 pic.twitter.com/T1tu600CRp
Teixeira Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 navodno da su Patriotsi ozbiljno zagrizli... e sada, sta ce biti na kraju, ce se vidi... ja se i dalje nadam da cemo ga zadrzati. Verner, Revis, Goldson i Barron... me like it :D jos Johnson pored McCoya u DL, woot woot, moze moze! CB Darrelle Revis and the New England Patriots have reached agreement on a one-year, $12 million deal, league sources told ESPN.
freakns Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 jebeni Revis... pu! Cowgirlsi released Austin, Brownsi Weedena i Campbella. Detroit potpisao Tatea, Jetsi Deckera, Miami obnovio ugovor sa Starksom
Strahan Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Nadam se da ce Super Mario dogovoriti sa Giantsima sutra.
Strahan Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Per Adam Schefter: DRC, Giants agree on 5 year deal.
freakns Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 cudi me da venom nije postovao kako su Jetsi otpustili najboljeg QB u NFL i umesto njega potpisali Vicka...
hattori Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Adam Schefter @AdamSchefter 1 m Buccaneers announced they signed former Jets QB Mark Sanchez and cut veteran QB Josh McCown.
Recommended Posts