Lord Protector Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) :lolol: Inače, Slow, ti kao da si pao s Marsa (a ne k'o svi ostali Srbi, sa Siriusa B) Tesla nije ostavio jasnu poslednju volju na temu mesta i načina počinka. O tome su odlučivali njegovi najbliži srodnici koji su odlučili da bude kramiran i da urna bude ostavljena tu gde je sada. Tačka. Au, pa u toj njegovoj rodbini ima mnogo komunjara, treba se setiti samo onog Kosanovića. Sad mi je sve jasno. Pa oni su se teško ogrešili o pokojnog Teslu, prvo što su dozvolili da ga sažeže ognjeni plamen umesto da ga sahrane kako dolikuje krštenoj duši, a drugo što su ga izložili kao paganski artefakt u kući koja je oteta od pravih vlasnika i kojoj su skaredno nadenuli ime muzej Nikole Tesle. A Tesla je uvek bio borac za pravo svojine, treba se samo setiti koliko je propatio što su mu drugi krali patente. Najviše je mrzeo lopovluk. Božemesačuvaj i sakloni. Treba ga definitivno sahraniti onako kako hoće Crkva. Edited March 8, 2014 by slow
Bujodrag Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Au, pa u toj njegovoj rodbini ima mnogo komunjara, treba se setiti samo onog Kosanovića. Sad mi je sve jasno. Pa oni su se teško ogrešili o pokojnog Teslu, prvo što su dozvolili da ga sažeže ognjeni plamen umesto da ga sahrane kako dolikuje krštenoj duši, a drugo što su ga izložili kao paganski artefakt u kući koja je oteta od pravih vlasnika i kojoj su skaredno nadenuli ime muzej Nikole Tesle. A Tesla je uvek bio borac za pravo svojine, treba se samo setiti koliko je propatio što su mu drugi krali patente. Najviše je mrzeo lopovluk. Božemesačuvaj i sakloni. Treba ga definitivno sahraniti onako kako hoće Crkva. Ali, ovo nije ta Crkva. Zar ne znaš da su sve bitne osobe u SPC-u tajno i mučki zamenjene pre tačno 100 godina. To je sve deo zavere Vatikana i Britanskog prestola.
Turnbull Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) I iluminata!!! Edited March 8, 2014 by Syme
Agni Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Što se tiče paralelne rasprave nauka vs religija, treba reći jednu stvar: bez promisli Božje ne bi bilo polifazne struje. Na ETF-u sam naučio sledeće: Da Tesla nije bio pravoslavni hrišćanin nikad ne bi kalemove statora postavio pod uglom od 120 stepeni, tako da čine simetrično trojstvo. Trofazni sistem (u ime Oca, Sina i Svetoga Duha, Sveta Trojica) naizmeničnih struja najlakše stvara obrtno elektromagnetno polje, na čijem principu i danas rade asinhroni motori, koji ne moraju imati provodnike na svom rotoru.
Utvara Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Da nije bilo Tesle, danas bi pikali kompjutere u mraku!
Cane Vukic Prebranac Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Što se tiče paralelne rasprave nauka vs religija, treba reći jednu stvar: bez promisli Božje ne bi bilo polifazne struje. Na ETF-u sam naučio sledeće: Da Tesla nije bio pravoslavni hrišćanin nikad ne bi kalemove statora postavio pod uglom od 120 stepeni, tako da čine simetrično trojstvo. Trofazni sistem (u ime Oca, Sina i Svetoga Duha, Sveta Trojica) naizmeničnih struja najlakše stvara obrtno elektromagnetno polje, na čijem principu i danas rade asinhroni motori, koji ne moraju imati provodnike na svom rotoru. :0.6:
Caligula Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ali, ovo nije ta Crkva. Zar ne znaš da su sve bitne osobe u SPC-u tajno i mučki zamenjene pre tačno 100 godina. To je sve deo zavere Vatikana i Britanskog prestola.
Filipenko Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Zajebavajte se vi, ali slow vam lepo demonstrira ono što sam opisao pre par stranica - u ime hrišćanske ljubavi oduzeti mrskim komunistima pravo da sahranjuju posmrtne ostatke svojih članova porodice na način na koji žele i oteti im posmrtne ostatke kako bi pospešili prodaju crkvenih artefekata u okolini izvesnog Hrama. Usput proglasiti plaćenog kraljeubicu i organizatora masovnog pokolja sirotom žrtvom kojoj je neko eto tako oduzeo vilu zato što je uspešan™, i eto dodatnih benefita. Inače, to što članovi Tesline porodice ovih dana urlaju iz komunističke Amerike da se urna njihovog pretka ostavi na miru i da se sa njom učinilo kako je najbolje, to je nebitno. Crkva uvek treba imati poslednju reč. Šta je volja porodice naspram sporazuma Malog (organa), Mihajlovićeve (ministarke) i Gavrilovića (patrijarha), kad je ovo potonje zapravo sveto trojstvo. Slow-ovo.
Aion Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Po svoj prilici, poslednju rec ce dati ne sveto trojstvo, nego sveto jedinstvo - PPV.
bergasa19 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ovo može i na tupana iako mi se pre čini da je u pitanju grebanje za neku kintu. U svakom slučaju ludilo se širi. Подизање Теслаграда као посебне економске зоне у околини Београда, уз примену правила која подразумевају слободну привредну конкуренцију, попут градова Дубаи и Хонгконг, изазвало би велико интересовање страних инвеститора и повећало углед Србије у свету, уз очекивани напредак домаћих фирми и самог становништва. Пројекат сам назвала Теслаград, јер такво име по својим иновативним и креативним идејама заиста приличи овом граду будућности. Politika
pacey defender Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Malopre sam u Maksiju uvaljao prvu novčanicu od 100 dinara na kojoj sam diskretno dopisao "Ostavite Teslu na miru". Prodavačica je videla da je nešto dopisano i nije imala problem da uzme takvu novčanicu. Tako da ću se malo raspisati. Jebiga, znam da zvuči kretenski viralno i kao kampanja dosledna Istoka Pavlovića. Ali makar ovoliko mogu da uradim da poruka ode do što više ljudi jer ludilo postaje sve ozbiljnije.
Skyhighatrist Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 претпоставља се да би Теслаград током свог развитка доносио од десет до 12 милијарди долара профита годишње
Recommended Posts