morgana Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 uz dobru ambalazu mogao bi tesla da se prodaje u seriji do hiljadu komada.
Indy Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Pazi ovog marketera ... Nemoj sad da ti kacim Bill Hicksa :D
morgana Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 ne znam sta bi rekao hicks, ali znam sta bi rekao cowboy!
badenac Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Jedino ispravno rešenje jeste da se posmrtni ostaci Nikole Tesle vrate u državu koja mu je omogućila da iskoristi svoj genijalni talenat. Tesla je bio Amerikanac,voleo je AMeriku,živeo je američki san punim plućima. Ujdurma titoiste Kosanovića je dala Srbiji ono što ne zaslužuje.Stanje nauke u Srbiji samo potvrdjuje ovu nepravednu odluku iz 1957. godine. Nauka koja ne može da reši snabdevanje vode nekog većeg grada niti da da sopstveni metod lečenja teško obolele dece nema pravo da svojata ovog američkog genija.
Indy Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) @morganix Kauboj bi rekao da se prenos Teslinog pepela od strane gole Marine Abramovic mora smatrati visokom umetnoscu. Edited March 4, 2014 by Indy
Otto Katz Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Rađe ne bih zamišljao šta bi MA činila s Teslinim pepelom.
Indy Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Rađe bih zamišljao šta bi MA činila s Teslinim pepelom. +1
morgana Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 totalno je kul sto je najveci svjetski teslolog marinin brat
pacey defender Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 ne znam sta bi rekao hicks, ali znam sta bi rekao cowboy! ne znam sta bi rekao hicks, ali znam sta bi rekao del boy!
Tpojka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 uz dobru ambalazu mogao bi tesla da se prodaje u seriji do hiljadu komada. ne znam sta bi rekao hicks, ali znam sta bi rekao del boy! Nova radna mjesta (za botove):
Caligula Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 (edited) ne znam sta bi rekao hicks, ali znam sta bi rekao cowboy! Pazi, ako bi Ei Niš (vec sama po sebi cisto hipsterska fabrika) izbacila neki vintage WiFi radio u čiji čip bi ugradjivala par molekula Tesle, uz dobar PR Niš bi za šest meseci postao mala Shwaitzarska. Edited March 5, 2014 by CowBoy
morgana Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 eto. dok se neko ne dosjeti da proizvede sintetickog teslu u prahu i obori cijenu.
Caligula Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 fckin kinezi ^_^ racunam da bi piratski proizvod izasao mesec dana pre premiere iz Ei
fonTelefon Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Samo mali problem je da su Dosmanlije dotukle Ei. Jedan od briljantnih poduhvata reindustrijalizacije.
Caligula Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 (edited) Ima li sta kulije da umrlog naucnika inzinjera ugradjuje u proizvod umrla fabrika? Pa hipsteri svih zemalja bi u NIsu napravili svetiliste Edited March 5, 2014 by CowBoy
Recommended Posts