hefaca Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Albanska golgota 7 vekova pre... Prosigoj - Micun 7 vekova pre... Dosadnjikavo, ali simpa. Bice pristojno za par sezona.
ivic Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 wink wink nudge nudge "Jao ne mali, preterujes, podigni pantalone" (od perja) Na kojim si sve dvorovima prodavao maglu? Bije batinas, bogme svojski raspalio, "ovi nas pobodu, saseku, naguze, prostrele, pokopaju i mi opet izniknemo u prolece".
gospa buba Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 jel valja serija?bio zamalo diskretan pokushaj sisa kod vizantijske snajke danas, al ocerashe je. ostale jal kaljave jal u oreolima zene sprdnja, mushkarci sprdnja. odlicha serija -_- tokom kasnijeg vishestrukog ukrshtanja sa bugarima, situacija ce se mozda drastichno popraviti sent from bubamoto
radisa Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 9 hours ago, levi said: I blic ima sličan tekst... Kažu, srećom, preživeo je, gledaoci mogu da odahnu...
Arkadija Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Quote ŠOK U "NEMANJIĆIMA" Scena ranjenog Vojina Ćetkovića zabrinula celu Srbiju
James Marshall Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Ahahahah, koliko je ovo dobro sve, samo čekam da dođe Vučić da ga izvuče iz smetova
Filozof manijak Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Jesu to Krstaši silovali Rašku, ili neka druga vojska? (nisam gledao celu epizodu, ulećeo sam tokom te scene)
James Marshall Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Ma jok, to su bili neki stray Orci dok su se naši Rohanci povlačili prema Gondoru
gospa buba Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 i bash rasku nashli da siluju? nije mara bila pri ruci? dara? sent from bubamoto
Filozof manijak Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Pih, a taman sam imao humorističku repliku da je odgovor bio potvrdan
James Marshall Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Tebi je u 'vakom momentu do humora? Nije ni čudo što nam ovako loše ide, što nas ne cijene, de reci još i da piješ kapućino dok gledaš Nemanjiće i biće mi jasno od kojih si ti
Recommended Posts