gospa buba Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 evo ide zolotaya orda na channel one russia. poredjenja radi.sent from bubamoto
Arkadija Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Sudbo kleta, dr Nada neće igrati princezu. Tako bar kaže Gordan Mihić.
James Marshall Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Ja zaista mislim da Nada čuje glasove u glavi i da ima neke paralelne svjetove pred svojim očima u kojim je ona ribetina, zna sve o svemu i portparol je neke medicinske ustanove, pa je puštaju da laprda pred kamerama da ne bi morali da je sediraju konjskim injekcijama.
ToniAdams Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 kad smo kod macure, setim se da sam nedje davno video da je venecija u sr veku na vrhuncu imala cirka frtalj miliona stanovnika, proverim sad, i stvarno. sunce ti jebem.
steins Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Šibnite i meni linkove za maxmagnus i zsПослато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Giggsy Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Ko zna, mozda su se okrenuli alternativnoj istoriji...
ivic Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Milena Pavlović i lažni Maxim Crnojević omalan spečenim blatom prevrću po polju junake: - Nisu to prave kraste, to je on da ga ne bi u vojsku uzeli. - Da, ja sam KRALJ VEŠTACKIH KRASTI! Hoćeš i tebi da napravim?
dillinger Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Tja šteta što nije poginuo od ruke brata pa da ga Nada Macura kao Melisandra oživi
Zabalujev Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Ako ništa drugo, bar su ubili Prosigoja i Adama, da ih više ne gledam (odn. Prosigojeve comic releif momente i Adamovo zaboravljanje teksta koje maskira dramskom pauzom). Zašto su na Niš sa ranjenikom zapucali preko Kopaonika, to ni Mihić ne zna. Al dosadno, bre. Edited March 25, 2018 by Zabalujev
Recommended Posts