Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

dobar :D

Predobar! Pala sam sa stolice od smejanja! OMG, kakva duhovitost!

Posted

Predobar! Pala sam sa stolice od smejanja! OMG, kakva duhovitost!

pa ti se uvredila... :( 

Posted

Ne, tvoj humor je samo izrazito nesmešan, nije uvredljiv.

Posted (edited)

ne stvarno, evo ja pored najbolje volje ne kontam koja ti je poenta? :(  jutarnji programi su ti po defaultu loši?

drugo, ako ima istraživanje tržišta da je u perod 7-10 bio najslušaniji, šta je tu diskutabilno ili sa 5 soma lajkova?

Edited by Ravanelli
Posted

Ne, tvoj humor je samo izrazito nesmešan, nije uvredljiv.

pa dobro, nemam baš neku ambiciju da zabavljam ljude oko sebe, da imam, našalio bih se na račun bosanskih šumskih ljudi, to uvek pali u srpskoj atini...

Posted

ne stvarno, evo ja pored najbolje volje ne kontam koja ti je poenta? :(  jutarnji programi su ti po defaultu loši?

besmisleni. kao i ostalima, pošto ih slušaju preko podcasta.

drugo, ako ima istraživanje tržišta da je u perod 7-10 bio najslušaniji, šta je tu diskutabilno ili sa 5 soma lajkova?

diskutabilno je pridavati neku veliku važnost 5000 lajkova. Vukovi Beograd page ima 13k lajkova, pa na utakmice ne dođe ni 30 ljudi.
Posted (edited)

oprosti Uco ali ti pises kao da Uzbudilnik ne postoji izvan ovog foruma....

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

pa dobro, nemam baš neku ambiciju da zabavljam ljude oko sebe, da imam, našalio bih se na račun bosanskih šumskih ljudi, to uvek pali u srpskoj atini...

Nisam ni mislila da možeš bolje od bednog učitavanja (kultur)rasizma celoj grupi ljudi, na osnovu mesta boravišta/rođenja.

Posted

uh kakav nesporazum

Posted

6000 lajkova!  :mad:

Mahnite se, ljudi. Vratimo se temi.

Posted (edited)

besmisleni. kao i ostalima, pošto ih slušaju preko podcasta.diskutabilno je pridavati neku veliku važnost 5000 lajkova. Vukovi Beograd page ima 13k lajkova, pa na utakmice ne dođe ni 30 ljudi.

pa radio je najslušaniji ujutru (odatle i poplava & popularnost tih jutarnjih programa) i posle radnog vremena, zbog dolazaka-odlazaka na posao. ostalo su rupe slušanosti. to što ti, ja & forum nismo lajv publika je druga priča koju nemam pojma kako si umešao ovde. očigledno da postoje gomile koje slušaju.

drugo, u postu #67, si vezao diskutabilnost i za to da su nasjlušaniji jutarnji program u vojvodini. ako je to najslušaniji period radija i oni po istraživanju najslušaniji, ne znam odakle diskutabilnost?

---

ovo se slažem za fejsz da ne kontam šta pokazuje. pujo je imao po 50k a i ta gej stranica što kažes sa 13hiljada lajkova ne znače mnogo, osim ako eventualno ne staviš u odnos sa lajkanim stranicama drugih jutarnjih programa, kojih nemam pojma ni da li ima

Edited by Ravanelli
Posted

besmisleni. kao i ostalima, pošto ih slušaju preko podcasta. 

izvini, ali ima nas koji moramo i da spavamo ujutro.

Posted

pa radio je najslušaniji ujutru (odatle i poplava & popularnost tih jutarnjih programa) i posle 17h, zbog dolazaka-odlazaka na posao. ostalo su rupe slušanosti.drugo, vezao si diskutabilnost i za to da su nasjlušaniji jutarnji program u vojvodini. ako je to najslušaniji period radija i oni po istraživanju najslušaniji, ne znam odakle diskutabilnost?

I Novak je najpopularniji. Pati.
Posted

pa radio je najslušaniji ujutru (odatle i poplava & popularnost tih jutarnjih programa) i posle radnog vremena, zbog dolazaka-odlazaka na posao. ostalo su rupe slušanosti. to što ti, ja & forum nismo lajv publika je druga priča. očigledno da postoje gomile koje slušaju.

drugo, vezao si diskutabilnost i za to da su nasjlušaniji jutarnji program u vojvodini. ako je to najslušaniji period radija i oni po istraživanju najslušaniji, ne znam odakle diskutabilnost?

Od toga što imaju 5k FB lajkova. Garant ni 5 ljudi ne bi došlo na Mlađinu i Daškovu utakmicu! 

Posted

I Novak je najpopularniji. Pati.

zato su ga i ljudi iz brend menadžmenta rum kasata i uzeli za ambasadora te poslastice