Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

super je bila cela ova nedelja, jedna od jacih.

Posted (edited)

šta bi ovo na kraju? sugestija da slušalaštvo traži od nadležnih na rtv da ih vrate?

Edited by Frau Gabrijela
Posted

pa mozemo da napravimo drustveni eksperiment. da nas dvadesetoro pishe rtv-u :d

i tako su sinoc na televizoru tupili o programskoj shemi koja ceni volju korisnika.

Posted

nisam primetio tako nesto

na samom kraju je jedna od koleginica sa o radija pričala o italijanskom voditelju koji je završio bez emisije. slušaoci se pobunili, pa je za dve nedelje vraćen. 

meni je to delovalo kao jasna poruka.

pa mozemo da napravimo drustveni eksperiment. da nas dvadesetoro pishe rtv-u :D

i tako su sinoc na televizoru tupili o programskoj shemi koja ceni volju korisnika.

može.

bubo, tebi je ionako srednje ime eksperiment, sad što je društveni, nema veze. :D

• 2 weeks later...
Posted

https://www.patreon.com/daskoimladja

Nakon 5 ipo godina iskustva sa konvencionalnim FM i web radio stanicama (ASFM, B92, Oradio RTV...) evo Daška i Mlađe (u daljem tekstu: nas) u sopstvenoj produkciji, kao samoupravljači i vlasnici sredstava za proizvodnju. Za proizvodnju najboljeg jutarnjeg programa u celom Meksiku.  Odlučili smo se da okusimo uzbuđenje totalne nezavisnosti. Vašu omiljenu radio emisiju i podkast odsada ćete finansirati vi lično i dobrovoljno. Valjda to može tako? Pogledajte u svoje srce i novčanik. Nijedna donacija nije premala a tek što nijedna donacija nije prevelika!
Sve što ovde napabirčimo ide za opremu, amortizaciju, takse i guljenja kože a ako bude i naših plata... ih!

Ovaj tu goal je ono što nam treba da sve krene a posle ćemo videti... Iskreno, nemamo pojma u šta se upuštamo pa... zajedno smo lepši! Hajde s nama...
Posted

Zašto ovoga nema na FB?

Ako nije fake, imaju mojih 5 baksa

Posted (edited)

Nije fejk. Udrite po donacijama i ne stedite!

Teacher kao najveci razumevalac jutarnjih programa bar 10$/m

Edited by Ravanelli
Posted

da idem da otvaram drugi rachun da bih ugodila pejpalom? vazi -_-

momci, jel mogu ja da donesem pare :lolol:

Posted (edited)

el moram da imam devizni dolarski racun i karticu vezanu za njega za pejpal? ne moze dinarska, pa da konvertuju u dolare po srednjem kursu narodne banke?!

Edited by darling
Posted

Ne mora uopšte paypal može samo kartica, eto im mojih 5$