Krošek Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 super je bila cela ova nedelja, jedna od jacih.
Frau Gabrijela Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 (edited) šta bi ovo na kraju? sugestija da slušalaštvo traži od nadležnih na rtv da ih vrate? Edited October 1, 2016 by Frau Gabrijela
gospa buba Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 pa mozemo da napravimo drustveni eksperiment. da nas dvadesetoro pishe rtv-u :d i tako su sinoc na televizoru tupili o programskoj shemi koja ceni volju korisnika.
Frau Gabrijela Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 nisam primetio tako nesto na samom kraju je jedna od koleginica sa o radija pričala o italijanskom voditelju koji je završio bez emisije. slušaoci se pobunili, pa je za dve nedelje vraćen. meni je to delovalo kao jasna poruka. pa mozemo da napravimo drustveni eksperiment. da nas dvadesetoro pishe rtv-u :D i tako su sinoc na televizoru tupili o programskoj shemi koja ceni volju korisnika. može. bubo, tebi je ionako srednje ime eksperiment, sad što je društveni, nema veze. :D
Frank Pembleton Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 https://www.patreon.com/daskoimladja Nakon 5 ipo godina iskustva sa konvencionalnim FM i web radio stanicama (ASFM, B92, Oradio RTV...) evo Daška i Mlađe (u daljem tekstu: nas) u sopstvenoj produkciji, kao samoupravljači i vlasnici sredstava za proizvodnju. Za proizvodnju najboljeg jutarnjeg programa u celom Meksiku. Odlučili smo se da okusimo uzbuđenje totalne nezavisnosti. Vašu omiljenu radio emisiju i podkast odsada ćete finansirati vi lično i dobrovoljno. Valjda to može tako? Pogledajte u svoje srce i novčanik. Nijedna donacija nije premala a tek što nijedna donacija nije prevelika!Sve što ovde napabirčimo ide za opremu, amortizaciju, takse i guljenja kože a ako bude i naših plata... ih!Ovaj tu goal je ono što nam treba da sve krene a posle ćemo videti... Iskreno, nemamo pojma u šta se upuštamo pa... zajedno smo lepši! Hajde s nama...
April Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Zašto ovoga nema na FB? Ako nije fake, imaju mojih 5 baksa
Ravanelli Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) Nije fejk. Udrite po donacijama i ne stedite! Teacher kao najveci razumevalac jutarnjih programa bar 10$/m Edited October 13, 2016 by Ravanelli
gospa buba Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 da idem da otvaram drugi rachun da bih ugodila pejpalom? vazi -_- momci, jel mogu ja da donesem pare
darling Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) el moram da imam devizni dolarski racun i karticu vezanu za njega za pejpal? ne moze dinarska, pa da konvertuju u dolare po srednjem kursu narodne banke?! Edited October 13, 2016 by darling
zoki Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Ne mora uopšte paypal može samo kartica, eto im mojih 5$
Recommended Posts