February 12, 201411 yr Author Šarene, koliko vidim. DareMare šabani su imali značajnu bazu, pa su poređenja neminovna. Vrh mi je tema na tamou, kažu da Uzbudilnik njeguje kursadžijski humor :D Na twitteru su mahom ok reakcije. Edited February 12, 201411 yr by giuseppe
February 12, 201411 yr zju,ako je ovo kursadjijski humor sta su onda bili ti Dare i Mare ? jedino sto su im losi djinglovi
February 12, 201411 yr Cekiram se i ja za slusanje uzivo,...cak im i message od 15 dindzi posaljem. Muzika je napokon pravo osvezenje, samo fali raspored radarske kontrole koje nikog ni ne interesuje, al' su dobra fora.
February 12, 201411 yr poenta je, dakle, da ce ko god slusa uzbudilnik - dobro proci. na svoj nacin :D jesvala, uzdam se u taj ishod, sjutra ustajem rano i pochinjem ^_^
February 12, 201411 yr Author Aman bubo, pa pusti odmak: http://www.b92.net/radio/najava.php?id=3629 Na tamou su Dare i Mare disidentski heroji, u rangu Solženjicina. Edited February 12, 201411 yr by giuseppe
February 12, 201411 yr Aman bubo, pa pusti odmak: http://www.b92.net/radio/najava.php?id=3629 Na tamou su Dare i Mare disidentski heroji, u rangu Solženjicina. jutarnji program se slusha ujutro. ocesh bioritam da mi ruinirash <_< edip: :p. Edited February 12, 201411 yr by thermal bug
February 12, 201411 yr Zato što je najlepše da kad se probudiš ujutru rano u 6, slušaš dvojicu novosadskih humorista na kofeinu koji pozitivno gledaju na svet! Vasa je stručnjak za jutarnje programe, kao dugogodišnji ranoranilac, pa će ti on podrobnije reći zašto treba slušati tako nešto. cekaj, kad je objavljeno u dnevnoj zapovesti da se svako jutro izmedju 6 i 9 mora slusati b92?
February 12, 201411 yr Author Ma ovo se sluša povazdan. Al ako je bioritam, nije se šaliti :) EDIT: Uleteo GruMf, forum je toliko brz da više ne možeš da ispratiš sve Edited February 12, 201411 yr by giuseppe
February 12, 201411 yr cekaj, kad je objavljeno u dnevnoj zapovesti da se svako jutro izmedju 6 i 9 mora slusati b92? bilo u biltenu srpske reči da mora...
February 12, 201411 yr bilo u biltenu srpske reči da mora... dobar :D al stvarno, nije mi jasno da toliko hejtujes, a cak ih i ne slusas, niti te zanima takva vrsta programa. ne slusam ni ja, meni to prerano, ali ako se zadesim tako rano ujutru u kolima, necu promeniti stanicu, jer su, bar ono sto sam ja cuo na ASu, zabavno i ne zamaraju
February 12, 201411 yr dobar :D al stvarno, nije mi jasno da toliko hejtujes, a cak ih i ne slusas, niti te zanima takva vrsta programa. ne slusam ni ja, meni to prerano, ali ako se zadesim tako rano ujutru u kolima, necu promeniti stanicu, jer su, bar ono sto sam ja cuo na ASu, zabavno i ne zamaraju ne hejtujem, samo sam reagovao na kojotovu rečenicu da su najpopularniji jutarnji program u vojvodini i da imaju 5000 lajkova. to ne znači ništa. ko voli da se ustaje rano ili ko mora, a pri tom nema problema da mu neko piči sa radija 100 na sat, ok je.