Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

Što Petkazanje? To niti je politička emisija niti se Bora javljao oko ovih protesta, koliko se sjećam.

Posted

Pas mater. Opet beskućnici, samo sad nemam neku iluziju da će se igde uvaliti.

Ok, večeras na Čabare.

kako to mislish? nema sutra? :unsure:

nisu ni oni znali?

Posted

Valjda nema od 1. 10. Znali su. Ove nedelje su stalno imali aluzije.

Posted

ma mislim da nisu jer od tipa aprila imaju aluzije

Posted (edited)

Dobro saljiv si , ajde da prihvatim igru:

Zasto mislis da ce ukinuti te emisije?

Posle toliko godina iskustva još uvek ne shvatate razmere paranoje jednog diktatorskog režima ...

Državni posao - zbog satire, glavnog neprijatelja svake tiranije ...

Tabloid - zbog otvorenog projugoslovenstva koje ne odgovara inspiratorima ponovo uspostavljenog trenda turbo-patriotizma ...

Petkazanje, Svet oko nas i Politbiro - zbog autora tih emisija, čija je jedina krivica što su se etablirali u vreme stare vlasti ...

Moguće da uvode cenzuru fazno, pa će te emisije postradati u nekom sledećem naletu. Moguće je i da ostave Tabloid ili Petkazanje zbog iluzije slobode. Kao što su ostavili nesrećnog Velju Pavlovića na Studiju B pod uslovom da se bavi strogo političko neutralnim temama i njanjavim gostima ...

Edited by stoka
Posted

Posle toliko godina iskustva još uvek ne shvatate razmere paranoje jednog diktatorskog režima ...

Državni posao - zbog satire, glavnog neprijatelja svake tiranije ...

Tabloid - zbog otvorenog projugoslovenstva koje ne odgovara inspiratorima ponovo uspostavljenog trenda turbo-patriotizma ...

Petkazanje, Svet oko nas i Politbiro - zbog autora tih emisija, čija je jedina krivica što su se etablirali u vreme stare vlasti ...

Moguće da uvode cenzuru fazno, pa će te emisije postradati u nekom sledećem naletu. Moguće je i da ostave Tabloid ili Petkazanje zbog iluzije slobode. Kao što su ostavili nesrećnog Velju Pavlovića na Studiju B pod uslovom da se bavi strogo političko neutralnim temama i njanjavim gostima ...

Tvoje nepoznavanje biografija autora ovih emisija je neverovatno!

Ja sam šokiran!

Posted

Daj bre Frenče, nemo se pecaš na Stoku.

On topic: jutros rekoše da im nisu produžili ugovortm, koji ističe prvog oktobra. Iskusno.

Trenutno je deviza, smislićemo nešto. Možda nastavak preko net-a, uz neko plaćanje... Ne vidim radio koji bi ih ugostio, možda griješim.

Posted (edited)

mislim da im na as nema povratka, a jedino što mi pada na pamet je radio 021

Edited by Ravanelli
Posted

Pa realno ako hoće da rade za dž (a zašto bi? ) možda i nađu nešto. Ovi iskusno pokriju sve gde je bilo kakva kinta, ma koliko mizerna...

....shit has hit the fan...

Posted

Fakat ih svakih godinu-dve ostave na suvom, pa aj jovo nanovo. Ovo je valjda treći put (AS -> B92 otišli sami al bila pauza jedno 2-3 meseca, B92 šut karta - pauza 2-3 meseca, sad opet šut karta, pauza ko zna).

Čiji novci stoje uopšte iza radija 021? Možda da se nakrpe na portal mojnovisad.com kao neki internet audio sadržaj, ali ko to može znati.

Posted

Fakat ih svakih godinu-dve ostave na suvom, pa aj jovo nanovo. Ovo je valjda treći put (AS -> B92 otišli sami al bila pauza jedno 2-3 meseca, B92 šut karta - pauza 2-3 meseca, sad opet šut karta, pauza ko zna).

Čiji novci stoje uopšte iza radija 021? Možda da se nakrpe na portal mojnovisad.com kao neki internet audio sadržaj, ali ko to može znati.

021 je rtv. dakle radikalski novci, tj drzava.