gospa buba Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 lele kako je dosadan kad je sam. realno ne zna se koji je dosadniji pojedinachno
Demonquill Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Moze link na rss da ubacim u digitron da sam skida?
Frank Pembleton Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 A što sam? Koji moj su kretali? ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 A što sam? Koji moj su kretali? ....shit has hit the fan... pa otac mladen se izgleda zaglavio u bespuchima crne gore, danas je valjda stigao, nisam josh slushala
Frank Pembleton Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Slušaoci O radija od 1. oktobra više neće biti u prilici da slušaju legendarni dvojac, Daška i Mlađu, i njihovu popularnu jutarnju emisiju „Alarm“, koja ima mnogobrojne fanove, i to ne samo u Vojvodini i Srbiji. Razlog za ukidanje ove emisije svakako se krije u njenom društvenom angažmanu i aktivnom učešću autora u protestima Podrži RTV.
James Marshall Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 I činjenici da su kvalitetno srali kontra vlasti i nakon povratka sa GO. Dosta su i potrajali od formiranja pokrajinske vlasti, nisam mogao čudom da se načudim.
giuseppe Posted September 23, 2016 Author Posted September 23, 2016 Pas mater. Opet beskućnici, samo sad nemam neku iluziju da će se igde uvaliti. Ok, večeras na Čabare.
stoka Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Hm, nisu ukinuli neke emisije za koje se pre očekivalo da će da ukinu, a ukinuli ovu koja objektivno nema neki uticaj ..
Frank Pembleton Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Hm, nisu ukinuli neke emisije za koje se pre očekivalo da će da ukinu, a ukinuli ovu koja objektivno nema neki uticaj ..Koje su to emisije?
stoka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Koje su to emisije? Državni posao, Tabloid, Svet oko nas, Politbiro, Petkazanje ...
Frank Pembleton Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Državni posao, Tabloid, Svet oko nas, Politbiro, Petkazanje ... Dobro saljiv si , ajde da prihvatim igru: Zasto mislis da ce ukinuti te emisije?
Recommended Posts