James Marshall Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Još kad Jugoslav ne bi došao mogla bi to biti dobra emisija
darling Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 je l se seca neko zasto je sergej trifunovic jedinica mere za transfer neprijatnosti? isparilo mi....
Reaktor Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 je l se seca neko zasto je sergej trifunovic jedinica mere za transfer neprijatnosti? isparilo mi.... Meni posle slučaja "Ognjanovići" postao nepodnošljiv. Do tada sam tolerisao.
Ravanelli Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 (edited) .. Edited February 8, 2016 by Ravanelli
stoka Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 je l se seca neko zasto je sergej trifunovic jedinica mere za transfer neprijatnosti? isparilo mi.... Zato što se oduvek loži na tzv. žestoke momke, arkan mu bio super, družio se sa legijom ...
darling Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 znam sve to manje vise (i podrzavam :D) al ne mogu da se setim konkretnog dogadjaja zbog kog je sergej u uzbudilniku postao jedinica mere za blam.
stoka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Da li uopšte radi ovaj strim kada se klikne na gornji baner na sajtu oradija?
gospa buba Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Eno Daska u PPP majici na televiziji :)iju :o bruka Da li uopšte radi ovaj strim kada se klikne na gornji baner na sajtu oradija?to sa strimom je neki opak matish, na mobilnim mashinama. mene dete namestilo ja se uplashila da si dosho da kazesh da dusko i mishko idu kuci a umesto njih ce kesic, zbog gledanosti ^_^
zoki Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Nisam ih slušao jutros, šta kažu, gde će se sledeće emitovati? Treba polako da se traže stari podkrasni
gospa buba Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) Nisam ih slušao jutros, šta kažu, gde će se sledeće emitovati? Treba polako da se traže stari podkrasni rekoshe da ce biti na dial-up-u mislim, nema shanse da ne lete Edited April 25, 2016 by gospa buba
stoka Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Gotovo je ... Bolje neka batale radio-voditeljstvo i fokusiraju se na građenje profesionalnih karijera. I ovako već stagniraju trošeći energiju na neki slabo plaćen posao i uništavaju se ustajanjem u cik zore...
Recommended Posts