February 8, 20169 yr je l se seca neko zasto je sergej trifunovic jedinica mere za transfer neprijatnosti? isparilo mi....
February 8, 20169 yr je l se seca neko zasto je sergej trifunovic jedinica mere za transfer neprijatnosti? isparilo mi.... Meni posle slučaja "Ognjanovići" postao nepodnošljiv. Do tada sam tolerisao.
February 8, 20169 yr je l se seca neko zasto je sergej trifunovic jedinica mere za transfer neprijatnosti? isparilo mi.... Zato što se oduvek loži na tzv. žestoke momke, arkan mu bio super, družio se sa legijom ...
February 9, 20169 yr znam sve to manje vise (i podrzavam :D) al ne mogu da se setim konkretnog dogadjaja zbog kog je sergej u uzbudilniku postao jedinica mere za blam.
March 9, 20169 yr Eno Daska u PPP majici na televiziji :)iju :o bruka Da li uopšte radi ovaj strim kada se klikne na gornji baner na sajtu oradija?to sa strimom je neki opak matish, na mobilnim mashinama. mene dete namestilo ja se uplashila da si dosho da kazesh da dusko i mishko idu kuci a umesto njih ce kesic, zbog gledanosti ^_^
April 25, 20169 yr Nisam ih slušao jutros, šta kažu, gde će se sledeće emitovati? Treba polako da se traže stari podkrasni
April 25, 20169 yr Nisam ih slušao jutros, šta kažu, gde će se sledeće emitovati? Treba polako da se traže stari podkrasni rekoshe da ce biti na dial-up-u mislim, nema shanse da ne lete Edited April 25, 20169 yr by gospa buba
April 25, 20169 yr Gotovo je ... Bolje neka batale radio-voditeljstvo i fokusiraju se na građenje profesionalnih karijera. I ovako već stagniraju trošeći energiju na neki slabo plaćen posao i uništavaju se ustajanjem u cik zore...