November 23, 20159 yr Uhvatio Skorica (Torbicu). Kao da je pricao tokivokijem, gde je prijemni toki voki bio na dnu bunara a mikrofon na poljani pored
November 23, 20159 yr Svi na podcast, danas bila ekipa Državnog posla umesto Daška.. A gde je podcast?
November 23, 20159 yr Bačio bih ti link za Saundklaud ali sam tehnološki hendikepiran glede postavljanja linkova preko mobilnog, ali mislim da su tagovi dasko, mladja, alarm sa daskom i mladjom
November 24, 20159 yr Znači, slušam podcast od jutros i u 10 do 11 objave da je 15 do 7. Pogledam kroz prozor - tačno tako i izgleda.
December 10, 20159 yr odlicni su..opustuli su se,nemaju presiju nacionalne frekvencije..bas mi prijaju ovakvi
December 10, 20159 yr da, tako su razuzdani, zvuce kao da su se vratili kuci. tu im je mesto gde su. super su i ukljucenja u televiziju, koleginice su odlicne. kakva promena u odnosu na milicu na b92. ima samo jedna smaracica, ines?! jedino mi smeta kad muziku pusta muzicka urednica. kad je njihov red na mjuzu, uzivancija.