Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted (edited)

nece izdrzati do pokrajinskih :lolol:

edip. mislim, u smislu televizora ^_^

Edited by gospa buba
Posted

Šta su oni i na tv-u?

poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Šta su oni i na tv-u?

Prelistavanje, bili nekoliko minuta pre 7 na jutarnjem
Posted

Ako će ovo uključivanje da bude redovno to je samo zadnji ekser u kovčeg...

Posted

ma izbacice ih, ipak je to nacionalna televizija, nemeresh se zajebavat sa zenama onako :lolol:

Posted

@ivy

to nemam:(

kad smo već kod rtv, gledala sam rtv preko radijus vektora (tv svuda), poslednjih mesec dana to ne radi,

neka reorganizacija, zna li neko kad će to da ponovo dapočne (i da li će)?

Posted

nisam slusala jutros, nisam imala vremena, radice podkast, al kad sam ukljucila doceko me moloko, kad sam ukljucila drugi put cuo se d dzem, going andergraund. a takav je bio i zvuk, iz podzemlja. pravi omladinski radio moje mladosti. i ja sam se podmladila s omladinskim radiom. meni je to sve zajedno super. ako su oni bili onako, to je zato sto im je prvi dan na novom poslu. 

jel ima sms telefon da komuniciramo nazivo? 

Posted

nisam slusala jutros, nisam imala vremena, radice podkast, al kad sam ukljucila doceko me moloko, kad sam ukljucila drugi put cuo se d dzem, going andergraund. a takav je bio i zvuk, iz podzemlja. pravi omladinski radio moje mladosti. i ja sam se podmladila s omladinskim radiom. meni je to sve zajedno super. ako su oni bili onako, to je zato sto im je prvi dan na novom poslu. 

jel ima sms telefon da komuniciramo nazivo? 

isti esemes, notirao junior jutros.

Posted

:lolol:  jel vidis, i junior, i gospodja starija tetka, svi slusamo i saljemo esemesove...

Posted

:lolol:  jel vidis, i junior, i gospodja starija tetka, svi slusamo i saljemo esemesove...

pa junior je poluredovan. mentalni uzrast 9-13 ^_^

Posted (edited)

tu sam negde i ja...

hoce neko, pliz, da mi objasni kako u novim okolnostima da svucem podkast na komp i tel? fala :)

strava je sto ima podkast i s muzikom i bez. mada bi bilo super i da ima podkast samo muzika...

Edited by darling