October 26, 20159 yr nece izdrzati do pokrajinskih edip. mislim, u smislu televizora ^_^ Edited October 26, 20159 yr by gospa buba
October 26, 20159 yr Šta su oni i na tv-u? poslato sa WC šolje by BVK Prelistavanje, bili nekoliko minuta pre 7 na jutarnjem
October 26, 20159 yr Ako će ovo uključivanje da bude redovno to je samo zadnji ekser u kovčeg... poslato sa WC šolje by BVK
October 26, 20159 yr ma izbacice ih, ipak je to nacionalna televizija, nemeresh se zajebavat sa zenama onako
October 26, 20159 yr @ivy to nemam:( kad smo već kod rtv, gledala sam rtv preko radijus vektora (tv svuda), poslednjih mesec dana to ne radi, neka reorganizacija, zna li neko kad će to da ponovo dapočne (i da li će)?
October 26, 20159 yr nisam slusala jutros, nisam imala vremena, radice podkast, al kad sam ukljucila doceko me moloko, kad sam ukljucila drugi put cuo se d dzem, going andergraund. a takav je bio i zvuk, iz podzemlja. pravi omladinski radio moje mladosti. i ja sam se podmladila s omladinskim radiom. meni je to sve zajedno super. ako su oni bili onako, to je zato sto im je prvi dan na novom poslu. jel ima sms telefon da komuniciramo nazivo?
October 26, 20159 yr nisam slusala jutros, nisam imala vremena, radice podkast, al kad sam ukljucila doceko me moloko, kad sam ukljucila drugi put cuo se d dzem, going andergraund. a takav je bio i zvuk, iz podzemlja. pravi omladinski radio moje mladosti. i ja sam se podmladila s omladinskim radiom. meni je to sve zajedno super. ako su oni bili onako, to je zato sto im je prvi dan na novom poslu. jel ima sms telefon da komuniciramo nazivo? isti esemes, notirao junior jutros.
October 26, 20159 yr jel vidis, i junior, i gospodja starija tetka, svi slusamo i saljemo esemesove...
October 26, 20159 yr jel vidis, i junior, i gospodja starija tetka, svi slusamo i saljemo esemesove... pa junior je poluredovan. mentalni uzrast 9-13 ^_^
October 26, 20159 yr tu sam negde i ja... hoce neko, pliz, da mi objasni kako u novim okolnostima da svucem podkast na komp i tel? fala :) strava je sto ima podkast i s muzikom i bez. mada bi bilo super i da ima podkast samo muzika... Edited October 26, 20159 yr by darling