February 12, 201411 yr mrzi te da odes na stranicu sa podcastima i kliknes na link/play? Neee, nego da slušam kasnije u toku dana.
February 12, 201411 yr 5000 lajkova kažu da si u pravu. Elem, na PPP se samo jedna osoba izjasnila da ih sluša, a ostali preslušavaju kad se probude, dakle oko podneva. Moja poenta (da još jednom ponovim, pošto ti se svest pomračuje zbog odbrane drugara) nije bila da nagazim ovu dvojicu već da je vrlo diskutabilno reći nešto kao 'najslušaniji jutarnji program u Vojvodini', '5000 lajkova', jer jutarnji program nema smisla. Sent from my iPad using Tapatalk HD a? ovo ti neki koncept performans?
February 12, 201411 yr Ja slusam kako dolikuje, na mobitelu u prevozu na putu do posla, i smejem se sama sa sobom :D smara me da to slusam posle, bas mi je draz u jutarnjem slusanju
February 12, 201411 yr Ja slusam kako dolikuje, na mobitelu u prevozu na putu do posla, i smejem se sama sa sobom :D smara me da to slusam posle, bas mi je draz u jutarnjem slusanju E da, i to, dok hodam do posla. Isto se smejem sama, isto mi je draž u jutarnjem slušanju.
February 12, 201411 yr Ladno im emisija počinje sa "I got you babe"! (Pretpostavljam da je to opštepoznato, prašćajte, prvi put slušam) Edited February 12, 201411 yr by Syme
February 12, 201411 yr ko pocinje da slusa uzbudilnik na b92, to je ko da ide u partizane 43. (ja skupljam podkaste, i pustam kad god sam u prilici bilo koji datum, pre godinu, dve, potpuno je svejedno. i uvek mi je dobro dok slusam, a i posle.) Edited February 12, 201411 yr by darling
February 12, 201411 yr ko pocinje da slusa uzbudilnik na b92, to je ko da ide u partizane 43. ja znam jednog koji je otishao u partizane 45te, tj dvojicu, i obojica su ostatak zivota proveli skoro... pa, kao spahije. a znala sam i jednog koji je izmislio partizane, pa najebavo u kontinuitetu sve do samog zauveka. dobrih primera nikad dosta ^_^
February 12, 201411 yr poenta je, dakle, da ce ko god slusa uzbudilnik - dobro proci. na svoj nacin :D Edited February 12, 201411 yr by darling