March 10, 201510 yr ma shvatam ja sta pises ali oduvek tako bilo, eto, setih se i da je benito musolini kao mlad bio ubedjeni i vatreni socijalista a onda zakljucio da se od neceg mora ziveti i hopitihop postade duce, nije to izduvavanje crvenog balona revolucije samo nas specijalitet Naravno da nije samo naš, svaka propala država propala je na svoj ali ipak tako sličan način - potpunim moralnim bankrotom Sad jal fašistička Italija, jal današnja Srbija, nebitno. Da ne shvati neko da se ovo odnosi na tu emisiju i autore nego generalno. Emisiju ne slušam.
March 10, 201510 yr Naravno da nije samo naš, svaka propala država propala je na svoj ali ipak tako sličan način - potpunim moralnim bankrotom Sad jal fašistička Italija, jal današnja Srbija, nebitno. Da ne shvati neko da se ovo odnosi na tu emisiju i autore nego generalno. Emisiju ne slušam. jbt, sada ce split :D
March 11, 201510 yr takođe klasični su fiks macika kako će kucika da se zove mikika ili džekika za koje ime je nadimak žolika?
March 12, 201510 yr za koje ime je nadimak žolika? ovo što maheem kaže ali ne postoji žolika nego žoltika
March 12, 201510 yr ja uhvatio deo o vojsci, mladja koji propituje daška kasarna narodni heroj ben ten
March 12, 201510 yr ja uhvatio deo o vojsci, mladja koji propituje daška kasarna narodni heroj ben ten e jesu ludi
March 12, 201510 yr mlađa je pomenuo da je iskopao neki višegeneracijski vojnički dnevnik. to bi stvarno valjalo pročitati.
March 12, 201510 yr pa ja znam da jedan jeste, i stalno se zapitavam, a nece niko da saradjuje. zbog toga im je dogodilo se na danashnji dan ozbiljno vedrije od drugih dogodilih se na danashnji dan, koji su oberdosadni po pravilu ^_^