Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

• Author

Vid stvarno, tačno godina! E pa nazdravlje.

• 3 weeks later...
  • Replies 2.9k
  • Views 314k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svima onima kojima je zaigralo srce na ovu vest, a ima ih dosta po twiteru i netu, zelim da se udave u sopstenim govnima, ali polako da se dave.

• svashtabezneshto
    svashtabezneshto

zapad todorović je bio koncept nick inspirisan likom istoka pavlovića, satiričan, brutalan, neukusan,  prenaglašen, uveličana slika u ogledalu, sjajan. problem je nastao kad je nikola parun

• evo ja cu da se javim kao fanboj jer mi je dasko ok.    ima tu nesto prilicno bitno - dasko na tviteru nije dasko s radija. dasko na tviteru enormno preteruje i generalno ne pise ono sto mis

Posted Images

juče i danas sam retroaktivno slušala prošlo- i ovonedeljnog duška i miška™ - emisija od 20/2 i cela priča o kroulijevom predavanju i propalom sretenskom soareu u pariskoj ambasadi su čista poezija. :lol:

Edited by Joshua

juče i danas sam retroaktivno slušala prošlo- i ovonedeljnog duška i miška™ - emisija od 20/2 i cela priča o kroulijevom predavanju i propalom sretenskom soareu u pariskoj ambasadi su čista poezija. :lol:

sad moram i ja da slusham. kad je popodnevna shkolska smena, onda ne stizem bash od sabajle, imam i ja dushu ^_^

dushko i mishko :lolol:

Edited by gospa buba

molim te, nemoj da propustis kraj djetseta od srede 25.2, kad uboga baba izmoli tv u boji od seke aleksic :rolf:  

to cu sutra duzmem u preduzecu da slusham, dok testiram razna chuda :)

zeznula sam se. cetvrtak!

:lol: da da, i baba.

odličan je bio i osvrt na tomino bavljenje naukom, ali mi se od kampanjskog slušanja sve zbrčkalo, pa nikako ne znam koji je to dan bio (moguće da je i to 25/2).

bubo, ubaci algoritme u centrifugu, pa polako redom - naletećeš kad tad i na taj deo. +  nekako imam osećaj i da ćeš umeti da ceniš.  ^_^

ne propustite retku priliku! humor-preduzetnik daško milinović priča o nečemu u šta se razume!

A sada nešto totalno drugačije, jer očekivali ste House of Cards ili Game of Thrones…
Nastavak edicije o uticaju TV serija na popularnu kulturu, i na zahtev mnogobrojnih…
“BOLJI ŽIVOT”, Sreda, 11. mart od 19h
Učestvuju: Ildiko Erdei, antropološkinja; vanredna profesorka - Filozofski fakultet u Beogradu, Daško Milinović, voditelj emisije “Uzbudilnik” i “boljiživotolog”
Specijalni gost:Dragan Bjelogrlić, glumac, reditelj i producent
Urednica i voditeljka: Jelena Đurović, AgitPop

10406810_954992351178050_238931396115584

a koji je istorichar, dushko ili mishko? i shta je onaj koji nije? ^_^

A di je događaj?

Po ovome sto sam nasao lokacija je Parobrod

da, da, parobrod.

evo celog plakata

bolji-zivot.jpg

ah, bice zapazena imitacija jataganca :)

ah, bice zapazena imitacija jataganca :)

:lolol:

bilo bi bolje da se kao predstavnik mlađe generacije pojavi sa kačketom obrnutim naopako, u teksas jakni sa smajlijem na bedžu i da kaže bjelogliću, nema frke, matorac :lol:

:lolol:

bilo bi bolje da se kao predstavnik mlađe generacije pojavi sa kačketom obrnutim naopako, u teksas jakni sa smajlijem na bedžu i da kaže bjelogliću, nema frke, matorac :lol:

:D