crtamOrasi Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Uzbudilnik te ocigledno uzbudio preko svake mere. Takvima je ovo naklapanje dokonih snasa i namenjeno pa cu sebi dati slobodu da ti upisem pozitivan glas za ovu, sirokim narodnim masama razumljivu i pristupacnu radijsku emisiju. Stavi izdasniji komad cicoke na vecer u anus, tegobe ce sutradan biti ko rukom odnesene. Predlazem skidanje mantije bar za spavanje, umanjice probleme sa osipom. Ako je vec nosis obuci donji ves.
čekmeže Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 takođe klasični su fiks macika kako će kucika da se zove mikika ili džekika Bundika
Sestre Bronte Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Jer to sve vreme pokusavaju. Neuspesno. Ako vidim nekoga kako se upinje da skoci, naravno da ocekujem skok, bez obzira da li to meni prija ili ne. Duhovitost adolescenata lisena lucidnosti i...da se ne ponavljam, los humor, par stepenika iznad indexa, samo za drugu publiku. kao što već rekoh odraslo se, mora se šljaka iskreni bunt protiv svih zala ovog sveta je možda koristan u stvaranju forumskog imidža, ali ne radi baš dobro kada je potrebno primit plaću
Pontijak Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 kao što već rekoh odraslo se, mora se šljaka iskreni bunt protiv svih zala ovog sveta je možda koristan u stvaranju forumskog imidža, ali ne radi baš dobro kada je potrebno primit plaću pa valjda tako i treba da bude. za forumski imidz se ne dobija plata i ne uplacuje zdravstveno i penziono, znaci mora se i raditi da bi se dobijala plata jer tegobno je biti klosar tj beskucnik
gospa buba Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 pa valjda tako i treba da bude. za forumski imidz se ne dobija plata i ne uplacuje zdravstveno i penziono, znaci mora se i raditi da bi se dobijala plata jer tegobno je biti klosar tj beskucnik brate, cuti, kako cemo se tako svadjati ^_^
Pontijak Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 (edited) brate, cuti, kako cemo se tako svadjati ^_^ a sta cu kada ne umem da se svadjam vise od jedanput u dva-tri meseca, svoje kapacitete sam istrosio pocetkom februara, treba vreme da obnovim svadjalacke potencijale Edited March 10, 2015 by Pontijak
PopeЧе Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Stavi izdasniji komad cicoke na vecer u anus, tegobe ce sutradan biti ko rukom odnesene. Predlazem skidanje mantije bar za spavanje, umanjice probleme sa osipom. Ako je vec nosis obuci donji ves. Ovo je kao stvoreno za Uzbudilnik ali cak ni to nisu u stanju da sroce. Predlazem da im se prikljucis, razumes to sto rade, dopada ti se nepostojeci koncept kao i humor prosecnih gadovana.
PopeЧе Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 kao što već rekoh odraslo se, mora se šljaka iskreni bunt protiv svih zala ovog sveta je možda koristan u stvaranju forumskog imidža, ali ne radi baš dobro kada je potrebno primit plaću Kakav iskreni bunt, toga nema ni u naznakama niti to iko ocekuje od takvih (ne bih da ulazim u detalje). A za ostalo si u pravu + dajes valjano obrazlozenje mlakog buckurisa koji nam se servira u ranim jutarnjim satima. Cak je i muzika u pauzama u skladu sa tonusom emisije - ocajna.
Sestre Bronte Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 (edited) pa valjda tako i treba da bude. za forumski imidz se ne dobija plata i ne uplacuje zdravstveno i penziono, znaci mora se i raditi da bi se dobijala plata jer tegobno je biti klosar tj beskucnik Tako sam i ja imao razumevanja za razne, koje je plata primorala da budu to što nisu. Evo, na primer, g. Komrakov, divan čovek, ali je za platu morao da čita one čudne vesti. Ili, poštovana gospođa Spomenka Jović, ko zna šta bi ona nama rekla onako, iskreno, forumski, ali na kraju dođe trenutak da legne plata i svi se promenimo u ono šta je potrebno. Eto, pogledaj samo g. Nikolića, koliko ga je predsednička plata promenila, a za taj efekat plate nikad ne bismo saznali da smo slušali one kaubojske belolistićarske pokajnike. El tako, tako je. Viva la revolución Edited March 10, 2015 by Braća Strugacki
Pontijak Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 (edited) Tako sam i ja imao razumevanja za razne, koje je plata primorala da budu to što nisu. Evo, na primer, g. Komrakov, divan čovek, ali je za platu morao da čita one čudne vesti. Ili, poštovana gospođa Spomenka Jović, ko zna šta bi ona nama rekla onako, iskreno, forumski, ali na kraju dođe trenutak da legne plata i svi se promenimo u ono šta je potrebno. Eto, pogledaj samo g. Nikolića, koliko ga je predsednička plata promenila, a za taj efekat plate nikad ne bismo saznali da smo slušali one kaubojske belolistićarske pokajnike. El tako, tako je. Viva la revolución ma shvatam ja sta pises ali oduvek tako bilo, eto, setih se i da je benito musolini kao mlad bio ubedjeni i vatreni socijalista a onda zakljucio da se od neceg mora ziveti i hopitihop postade duce, nije to izduvavanje crvenog balona revolucije samo nas specijalitet ali da ne razglabam dalje da ne bih bio optuzen za rl aluzije i ostale nepodopstine, bitno je da se razumemo samo sto se ja trudim da onako kvazifilozofski gledam sve to jer mi ne treba u mojim godinama nerviranje i visok pritisak i slicne telesne nezgode :D Edited March 10, 2015 by Pontijak
gospa buba Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 (edited) chekaj, dushko i mishko su bili revolucionari, pa su se izduvali za platu kao benito musolini i milorad komrakov onomad? ovaj... o chemu vi to ljudi? Edited March 10, 2015 by gospa buba
Pontijak Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 ma ja treniram za neku svadju u maju mesecu, treba se pripremiti temeljito
PopeЧе Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 ovaj... o chemu vi to ljudi? O tome kako divni ljudi zarad karijere i plate postanu blede isprane krpe. Ko veruje u bajke, veruje i u ovo, to je otprilike to u kratkim crtama.
Recommended Posts