giuseppe Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Vid stvarno, tačno godina! E pa nazdravlje.
Joshua Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) juče i danas sam retroaktivno slušala prošlo- i ovonedeljnog duška i miška - emisija od 20/2 i cela priča o kroulijevom predavanju i propalom sretenskom soareu u pariskoj ambasadi su čista poezija. Edited March 1, 2015 by Joshua
gospa buba Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) juče i danas sam retroaktivno slušala prošlo- i ovonedeljnog duška i miška - emisija od 20/2 i cela priča o kroulijevom predavanju i propalom sretenskom soareu u pariskoj ambasadi su čista poezija. sad moram i ja da slusham. kad je popodnevna shkolska smena, onda ne stizem bash od sabajle, imam i ja dushu ^_^ dushko i mishko Edited March 1, 2015 by gospa buba
darling Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 molim te, nemoj da propustis kraj djetseta od srede 25.2, kad uboga baba izmoli tv u boji od seke aleksic
gospa buba Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 to cu sutra duzmem u preduzecu da slusham, dok testiram razna chuda :)
Joshua Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 da da, i baba. odličan je bio i osvrt na tomino bavljenje naukom, ali mi se od kampanjskog slušanja sve zbrčkalo, pa nikako ne znam koji je to dan bio (moguće da je i to 25/2). bubo, ubaci algoritme u centrifugu, pa polako redom - naletećeš kad tad i na taj deo. + nekako imam osećaj i da ćeš umeti da ceniš. ^_^
Ravanelli Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 ne propustite retku priliku! humor-preduzetnik daško milinović priča o nečemu u šta se razume! A sada nešto totalno drugačije, jer očekivali ste House of Cards ili Game of Thrones… Nastavak edicije o uticaju TV serija na popularnu kulturu, i na zahtev mnogobrojnih… “BOLJI ŽIVOT”, Sreda, 11. mart od 19h Učestvuju: Ildiko Erdei, antropološkinja; vanredna profesorka - Filozofski fakultet u Beogradu, Daško Milinović, voditelj emisije “Uzbudilnik” i “boljiživotolog” Specijalni gost:Dragan Bjelogrlić, glumac, reditelj i producent Urednica i voditeljka: Jelena Đurović, AgitPop
gospa buba Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 a koji je istorichar, dushko ili mishko? i shta je onaj koji nije? ^_^
slepa živana Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 ah, bice zapazena imitacija jataganca :) bilo bi bolje da se kao predstavnik mlađe generacije pojavi sa kačketom obrnutim naopako, u teksas jakni sa smajlijem na bedžu i da kaže bjelogliću, nema frke, matorac
ToniAdams Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 bilo bi bolje da se kao predstavnik mlađe generacije pojavi sa kačketom obrnutim naopako, u teksas jakni sa smajlijem na bedžu i da kaže bjelogliću, nema frke, matorac :D
Recommended Posts