Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

Vid stvarno, tačno godina! E pa nazdravlje.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

juče i danas sam retroaktivno slušala prošlo- i ovonedeljnog duška i miška™ - emisija od 20/2 i cela priča o kroulijevom predavanju i propalom sretenskom soareu u pariskoj ambasadi su čista poezija. :lol:

Edited by Joshua
Posted (edited)

juče i danas sam retroaktivno slušala prošlo- i ovonedeljnog duška i miška™ - emisija od 20/2 i cela priča o kroulijevom predavanju i propalom sretenskom soareu u pariskoj ambasadi su čista poezija. :lol:

sad moram i ja da slusham. kad je popodnevna shkolska smena, onda ne stizem bash od sabajle, imam i ja dushu ^_^

dushko i mishko :lolol:

Edited by gospa buba
Posted

molim te, nemoj da propustis kraj djetseta od srede 25.2, kad uboga baba izmoli tv u boji od seke aleksic :rolf:  

Posted

to cu sutra duzmem u preduzecu da slusham, dok testiram razna chuda :)

Posted

:lol: da da, i baba.

odličan je bio i osvrt na tomino bavljenje naukom, ali mi se od kampanjskog slušanja sve zbrčkalo, pa nikako ne znam koji je to dan bio (moguće da je i to 25/2).

bubo, ubaci algoritme u centrifugu, pa polako redom - naletećeš kad tad i na taj deo. +  nekako imam osećaj i da ćeš umeti da ceniš.  ^_^

Posted

ne propustite retku priliku! humor-preduzetnik daško milinović priča o nečemu u šta se razume!

A sada nešto totalno drugačije, jer očekivali ste House of Cards ili Game of Thrones…
Nastavak edicije o uticaju TV serija na popularnu kulturu, i na zahtev mnogobrojnih…
“BOLJI ŽIVOT”, Sreda, 11. mart od 19h
Učestvuju: Ildiko Erdei, antropološkinja; vanredna profesorka - Filozofski fakultet u Beogradu, Daško Milinović, voditelj emisije “Uzbudilnik” i “boljiživotolog”
Specijalni gost:Dragan Bjelogrlić, glumac, reditelj i producent
Urednica i voditeljka: Jelena Đurović, AgitPop

10406810_954992351178050_238931396115584

Posted

a koji je istorichar, dushko ili mishko? i shta je onaj koji nije? ^_^

Posted

A di je događaj?

Posted

da, da, parobrod.

evo celog plakata

bolji-zivot.jpg

Posted

ah, bice zapazena imitacija jataganca :)

Posted

ah, bice zapazena imitacija jataganca :)

:lolol:

bilo bi bolje da se kao predstavnik mlađe generacije pojavi sa kačketom obrnutim naopako, u teksas jakni sa smajlijem na bedžu i da kaže bjelogliću, nema frke, matorac :lol:

Posted

:lolol:

bilo bi bolje da se kao predstavnik mlađe generacije pojavi sa kačketom obrnutim naopako, u teksas jakni sa smajlijem na bedžu i da kaže bjelogliću, nema frke, matorac :lol:

:D