March 1, 201510 yr juče i danas sam retroaktivno slušala prošlo- i ovonedeljnog duška i miška - emisija od 20/2 i cela priča o kroulijevom predavanju i propalom sretenskom soareu u pariskoj ambasadi su čista poezija. Edited March 1, 201510 yr by Joshua
March 1, 201510 yr On 1. 3. 2015. at 18:28, Joshua said: juče i danas sam retroaktivno slušala prošlo- i ovonedeljnog duška i miška - emisija od 20/2 i cela priča o kroulijevom predavanju i propalom sretenskom soareu u pariskoj ambasadi su čista poezija. sad moram i ja da slusham. kad je popodnevna shkolska smena, onda ne stizem bash od sabajle, imam i ja dushu ^_^ dushko i mishko Edited March 1, 201510 yr by gospa buba
March 1, 201510 yr molim te, nemoj da propustis kraj djetseta od srede 25.2, kad uboga baba izmoli tv u boji od seke aleksic
March 2, 201510 yr da da, i baba. odličan je bio i osvrt na tomino bavljenje naukom, ali mi se od kampanjskog slušanja sve zbrčkalo, pa nikako ne znam koji je to dan bio (moguće da je i to 25/2). bubo, ubaci algoritme u centrifugu, pa polako redom - naletećeš kad tad i na taj deo. + nekako imam osećaj i da ćeš umeti da ceniš. ^_^
March 5, 201510 yr ne propustite retku priliku! humor-preduzetnik daško milinović priča o nečemu u šta se razume! Quote A sada nešto totalno drugačije, jer očekivali ste House of Cards ili Game of Thrones… Nastavak edicije o uticaju TV serija na popularnu kulturu, i na zahtev mnogobrojnih… “BOLJI ŽIVOT”, Sreda, 11. mart od 19h Učestvuju: Ildiko Erdei, antropološkinja; vanredna profesorka - Filozofski fakultet u Beogradu, Daško Milinović, voditelj emisije “Uzbudilnik” i “boljiživotolog” Specijalni gost:Dragan Bjelogrlić, glumac, reditelj i producent Urednica i voditeljka: Jelena Đurović, AgitPop
March 5, 201510 yr On 5. 3. 2015. at 8:22, ToniAdams said: ah, bice zapazena imitacija jataganca :) bilo bi bolje da se kao predstavnik mlađe generacije pojavi sa kačketom obrnutim naopako, u teksas jakni sa smajlijem na bedžu i da kaže bjelogliću, nema frke, matorac
March 5, 201510 yr On 5. 3. 2015. at 11:50, slepa živana said: bilo bi bolje da se kao predstavnik mlađe generacije pojavi sa kačketom obrnutim naopako, u teksas jakni sa smajlijem na bedžu i da kaže bjelogliću, nema frke, matorac :D