raPe Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Otišli smo predaleko. Samo pretpostavljamo da je to u pitanju.
Ravanelli Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) nije neki hejter, skinuše ih zbog žiga http://reg.zis.gov.rs/regis/browse.php?entity=mark&year=&applno=®no=&name=uzbudilnik&viennaclass=&classcode=&owner=&attorney=&search=Search&pageno=1&lang=sr ++++ kako da hakuješ fejsbuk jbt? ja nisam hejter, btw. samo sam realan. imaš neke fejk linkove onda treba da daš pas za fb i onda ti pokupe profil. u suštini treba da se zajebeš. dešavalo se to ranije par ljudi koje znam. Edited February 2, 2015 by Ravanelli
Lrd Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 S tim što je ono bio pejdž a ne profil, pala je neka prijava. Kao što su Puja Šotku gasili deset puta. Ja samo pojašnjavao o FB-u. O Uzbudilniku kad me plate da o njima pišem na PPP-u.
Ardian Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 nije neki hejter, skinuše ih zbog žiga http://reg.zis.gov.rs/regis/browse.php?entity=mark&year=&applno=®no=&name=uzbudilnik&viennaclass=&classcode=&owner=&attorney=&search=Search&pageno=1&lang=sr Znaci, dobro sam pretpostavio ... Sad je pitanje da li moraju i ime emisije da menjaju ...
giuseppe Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Sjebao im majstor i Twittera. Živo me zanima koliko im je para morao tražiti... Gnjida.
gospa buba Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) a zashto je neko registrovao njihov logo? jel taj autor ili shta? mislim, malo ce to da mu vredi bez njih, ako uopshte Edited February 7, 2015 by gospa buba
giuseppe Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Pa da traži novce :) pakleni plan... Nije logo, nego naziv emisije. Verujem da će i to uskoro da se menja.
giuseppe Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Btw, sumnjam da je autor. Možda neko iz AS FM prošlosti?...
darling Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 aha, sad sam cula na radiju. izmestena sam iz prostora i vremena. nisam mislila da je zavera, nego da je nesto iskrslo. inace, setila sam se da su jednom rekli da imaju ugovor na godinu dana, sto istice ovog meseca...
Miralem Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 zajebano to, ukljucis radio a njih nema. mogli bi da osnujemo support grupu, pa da svaki put kad se iz nekog razloga ne pojave zajedno ispustamo krike, histericno masemo rucicama, trcimo u krug i sudaramo se.
Recommended Posts