Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

Pa to je korak do zabrane i njihove emisije?! Nadajmo se da će razum prevladati ...

Posted (edited)

ja sam mislio da im je neki hejter, kao tičer recimo, hakovo i ugasio stranicu. al možda grešim.

Edited by Ravanelli
Posted

ja sam mislio da im je neki hejter, kao tičer recimo, hakovo i ugasio stranicu. al možda grešim.

kako da hakuješ fejsbuk jbt? ja nisam hejter, btw. samo sam realan. 

Posted

Rekao bih da je nesto u vezi imena. Nigde na novoj stranici ne pise Uzbudilnik ...

Posted (edited)

Rekao bih da je nesto u vezi imena. Nigde na novoj stranici ne pise Uzbudilnik ...

Verovatno B92 ima pravo na ime Uzbudilnik pa prave bazu sledbenika za slucaj da im predloze prelazak na radio b92 Info Edited by Kayser
Posted

prijavili ih, verovatno neki patetični libekovci ili tako nešto

Posted

I ja mislim da ih je prijavilo. 

I firmi u kojoj radim se slično desilo prošle nedelje. Napisali smo im kulturan mail da ne zarađujemo na njihovim leđima, pa su nam vratili, al smo morali da stavimo ime i prezime šefa. Nikako firma.

Posted

Ostave ti samo page (jednu stranu). Nemaš ceo face.

Posted

Verovatno B92 ima pravo na ime Uzbudilnik pa prave bazu sledbenika za slucaj da im predloze prelazak na radio b92 Info

Emisija se zvala Uzbudilnik i na AS FM-u

Posted

Ostave ti samo page (jednu stranu). Nemaš ceo face.

ali ko? fejs ili treca lica?

Posted

ali ko? fejs ili treca lica?

Fejsbuk ne dozvoljava profile koji nisu pod pravim imenom i kršenje je pravila ako otvoriš profil firme. Za firme i organizacije su namenjene strane.

Posted (edited)

aaa. ok. ja mislila neki neprijatelji (nemam fejs pa nemam pojma ^_^)

sad se zovu dushko i mishko :lolol:

Edited by gospa buba
Posted

Fejsbuk ne dozvoljava profile koji nisu pod pravim imenom i kršenje je pravila ako otvoriš profil firme. Za firme i organizacije su namenjene strane.

S tim što je ono bio pejdž a ne profil, pala je neka prijava. Kao što su Puja Šotku gasili deset puta. 

Posted

i treba da ih prijave i zatvore kad su cetnici.