Ravanelli Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ne pitaj, juros sam morao da budem u autu između sedam i deset, pa sam uglavnom slušao. Ni Mlađa, ni Daško nisu kao što su nekad bili :( ja slušao dok sam se spremao za posao, ali počelo opasno da smara kada krenu sa empatisanjem. sada sunđer bob na comedy, a ima nekada i jackass na mtv
radisa Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ma ja sam generalno u kolima negde od pola 9 do 10, kad idem za BG (2-3 puta nedeljno), pa ih uvek slušam. Sigurno neću Goricu i Dragana slušati. Ali, danas sam neplanirano ustao u pola sedam i njakao se po gradu do 10, pa sam ih sve vreme slušao.
Ravanelli Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) kako to misliš uvek slušaš ujutru u kolima jutarnji program na radiu? besmisao, bah! Edited December 30, 2014 by Ravanelli
radisa Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 kako to misliš uvek slušaš ujutru u kolima jutarnji program na radiu? besmisao, bah! :(
giuseppe Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Hm Radiša, zovite me uzbudilničarem-fundamentalistom, ali ako si to slušao na preskok, kontam da je utisak mizoginije mogao da se stekne. Mislim da su bili samo sarkastični.
copkillah Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 odslušao ja to na podkastu pre neki dan, apsolutni sarkazam.
yolo Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 bre ova darling ko neka čuvarkinja vatre, otkad su ovaj časni skup napustile one frustrirane garkinje bilo je zrelo za utamnićenje ove teme. al darling ne da pa to ti je. ovo je svetski rekord u recima slogovima.
teacher Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 bre ova darling ko neka čuvarkinja vatre, otkad su ovaj časni skup napustile one frustrirane garkinje bilo je zrelo za utamnićenje ove teme. al darling ne da pa to ti je. ovo je svetski rekord u recima slogovima. pa dobro, neki ljudi vole pljuvanje po tek preminulima...
MayDay Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Meni nije ruzno sprdati se sa pokojnicima koji su iz javne sfere, a posebno onima iz politike, ali mi je tvit kao takav prosto nesmesan. Nego, najsmesnija stvar na nasem govornom podrucju je @srpskivajs. Brilijantan parodirajuci nalog.
Recommended Posts