Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

ja sam danas skontao da ce ako npr umre djokovic biti ovako

mihaljevic je danas napisao tekst na svom blogu o amfilohiju, pominjuci i djokovica. tu gomilu pretnji i govana koju je dobio covek ne moze zamisliti.

a u dogledno vreme sasvim je izvestan i ovakav naslov: ubijen jer je pricao lose o djokovicu. cela drzava je preuzela model familije, jos od momenta kada su terali voditelje sa televizije. 

banujte acea 

:lolol:

Posted

Nema veze sa Uzbudilnikom, al svejedno: kada to Gorica i Dragan zglajznuše sa RTB1 na Radio Index?...

Posted

pre par meseci. "mi smo produkcija, mi od ovog zivimo, nismo nasli zajednicki jezik, blablabla..."

Posted

Nema veze sa Uzbudilnikom, al svejedno: kada to Gorica i Dragan zglajznuše sa RTB1 na Radio Index?...

lova

Posted

indirektno i delimicno.

Moze li malo detaljnije pojasnjenje?

Posted

Daj šta daš:

2mcczo7.jpg

Stići će ga mladenkina kletva zbog ovog oooodvratnog bidermajera.

Posted

Moze li malo detaljnije pojasnjenje?

RTS i Radio Beograd skracuju spisak spoljnih produkcija i prebacuju dobar deo na svoje kapacitete.

G&D su imali finansijska potrazivanja od RTS-a, ali i najavu da ih ovi vise nece.

• 1 month later...
Posted

Kaće nastavak Uzbudilnika? Alternativa je RTS jutarnji program, tokom kojeg su najnesnosnije reklame RTS produkcije, Merima Njegomir udara u mozak sabajle Magla padnala v dolina.

Posted

Alternativa je RTV jutarnji program, prelepa Asja, peva Kristina Agilera i uključenje Saleta B.

Posted

Eto, ko ima za vise od dvadeset dana odmora  :fantom:

Posted

Al muzika na rtsu je sigurno najgora u istoriji radija

Posted

Je l znate da se trajanje Uzbudilnika od ponedeljka produžava sa 3 na 4 sata? Hura!

Posted (edited)

DkTOiAn.gif

:fantom:

Edited by Hella