July 10, 201410 yr ja sam danas skontao da ce ako npr umre djokovic biti ovako mihaljevic je danas napisao tekst na svom blogu o amfilohiju, pominjuci i djokovica. tu gomilu pretnji i govana koju je dobio covek ne moze zamisliti. a u dogledno vreme sasvim je izvestan i ovakav naslov: ubijen jer je pricao lose o djokovicu. cela drzava je preuzela model familije, jos od momenta kada su terali voditelje sa televizije. banujte acea
July 13, 201410 yr Author Nema veze sa Uzbudilnikom, al svejedno: kada to Gorica i Dragan zglajznuše sa RTB1 na Radio Index?...
July 13, 201410 yr pre par meseci. "mi smo produkcija, mi od ovog zivimo, nismo nasli zajednicki jezik, blablabla..."
July 13, 201410 yr Nema veze sa Uzbudilnikom, al svejedno: kada to Gorica i Dragan zglajznuše sa RTB1 na Radio Index?... lova
July 13, 201410 yr Moze li malo detaljnije pojasnjenje? RTS i Radio Beograd skracuju spisak spoljnih produkcija i prebacuju dobar deo na svoje kapacitete. G&D su imali finansijska potrazivanja od RTS-a, ali i najavu da ih ovi vise nece.
August 15, 201410 yr Kaće nastavak Uzbudilnika? Alternativa je RTS jutarnji program, tokom kojeg su najnesnosnije reklame RTS produkcije, Merima Njegomir udara u mozak sabajle Magla padnala v dolina.
August 15, 201410 yr Alternativa je RTV jutarnji program, prelepa Asja, peva Kristina Agilera i uključenje Saleta B.
August 22, 201410 yr Je l znate da se trajanje Uzbudilnika od ponedeljka produžava sa 3 na 4 sata? Hura!