darling Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 ja sam danas skontao da ce ako npr umre djokovic biti ovako mihaljevic je danas napisao tekst na svom blogu o amfilohiju, pominjuci i djokovica. tu gomilu pretnji i govana koju je dobio covek ne moze zamisliti. a u dogledno vreme sasvim je izvestan i ovakav naslov: ubijen jer je pricao lose o djokovicu. cela drzava je preuzela model familije, jos od momenta kada su terali voditelje sa televizije. banujte acea
giuseppe Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Nema veze sa Uzbudilnikom, al svejedno: kada to Gorica i Dragan zglajznuše sa RTB1 na Radio Index?...
darling Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 pre par meseci. "mi smo produkcija, mi od ovog zivimo, nismo nasli zajednicki jezik, blablabla..."
renne Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Nema veze sa Uzbudilnikom, al svejedno: kada to Gorica i Dragan zglajznuše sa RTB1 na Radio Index?... lova
badenac Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 indirektno i delimicno. Moze li malo detaljnije pojasnjenje?
halloween Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Daj šta daš: Stići će ga mladenkina kletva zbog ovog oooodvratnog bidermajera.
Bane5 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Moze li malo detaljnije pojasnjenje? RTS i Radio Beograd skracuju spisak spoljnih produkcija i prebacuju dobar deo na svoje kapacitete. G&D su imali finansijska potrazivanja od RTS-a, ali i najavu da ih ovi vise nece.
halloween Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Kaće nastavak Uzbudilnika? Alternativa je RTS jutarnji program, tokom kojeg su najnesnosnije reklame RTS produkcije, Merima Njegomir udara u mozak sabajle Magla padnala v dolina.
čekmeže Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Alternativa je RTV jutarnji program, prelepa Asja, peva Kristina Agilera i uključenje Saleta B.
Duci Simonovic Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Al muzika na rtsu je sigurno najgora u istoriji radija
sailorman Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Je l znate da se trajanje Uzbudilnika od ponedeljka produžava sa 3 na 4 sata? Hura!
Recommended Posts