Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, nisam ja said:

e, objasnite mi zolija. 

pa znaš kako ima poneka treš stvar u plejlisti. tako je jednog jutra pred uključenje krenuo neki ju rok treš i posle smsovi, šta je bre ovo... prvo su izmislili da to ne puštaju oni nego neki lik u vijetnamci, roker koji spava noću tu na kauču... i onda ih krenulo izmišljanje, pa zolika, pa gde živi, šta radi, ko su mu roditelji i polako postao je praktično stalna rubrika. 

a jel braon nastalo u emisiji ili je opšta karakteristika?

Posted

Tako sam nekako i shvatio. Mada slušam povremeno od pre 2-3 nedelje pa nisam u toku. 

Za braon mi se čini da je daškova izmišljotina... 

Posted (edited)

Jeste Daškova, braon, pravoslavno, drveno i voštano.

i miriše na tamjan :D

Edited by crtamOrasi
Posted

zoltan farkash zoli, crnogorac po ocu :hihi:

sent from bubamoto

Posted

Zoran, gospa Bubo, Zoran :) Postaje malo trula fora sa Zolijem. 

Ali zato staaaari Beograd i rešavanje pesnicama (u bulju) mi uvek natera kafu kroz nos. 

Posted

pa ne mozesh protiv zolija kad je stalno tu.

sent from bubamoto

Posted (edited)

zoran kovac zoli ;) meni je super kako se izgradio zolijev lik, cela biografija, izmisljena stvarnost, odlican je. svakako ce kad tad biti potrosen. 

nije sranje muzika slucajno upadala s plej liste, nego je mladja namerno pustao neposredno pre emisije, zamisljao je da je na sranje radio stanici, i da onda pocinje njihova emisija sa super mjuzom. 

braon je originalno sa zapadovog tvitera, pocelo je s badnjakom, kad se u zivot ofarba u braon, i sve je braon, za razliku od kat. bozica gde je sve isto sranje, al je makar crveno i zlatno, veselo, ima zivota. 

mogla bih da budem zvanicni biograf daska i mladjoa :D

sad me najvise pali sveopsti raspasoj i koriscenje ruznih reci bez pardona u emisiji. 

Edited by darling
Posted

Mazao je on ragastove braon supstancama i pre tvitera :D

Posted

tebe cu uzeti za strucnog konsultanta :D

volela bih da naprave da ko plati moze da slusa njih dvojicu dok u programu ide mjuza, bez cenzure. pa ako mlada kenja, neka kenja. ja bih placala koliko god da kosta, verujem da to vredi svaki dinar :D

Posted

Treba organizirat tu ekipu za pijančenje. Draga specijal guest star. 

Posted (edited)

ee de si bio pre dvadeset godina s ovakvim predlozima. sad pijancim protein od vanile s ekipom iz dzima...

obozavam daska, jesam to vec rekla? mladju volim, al daska obozavam, a najvise kad ppzdi zbog drustvenopoliticke situacije. 

Edited by darling
Posted
8 minutes ago, darling said:

ee de si bio pre dvadeset godina s ovakvim predlozima. 

Sa daškom na pijančenju?

Ti iventovi su izrodili dosta zanimljive stvari. 

Recimo, upoznao sam tada svoju ženu i majku dece nam. 

U gej klubu. 

Posted

treba da igras loto, zapravo ne treba, ti si svoju srecu potrosio upoznavanjem zene, majke i supruge u gej klubu u srbiji, koja neverovatnoca :D

Posted

Što? Pa Stevan je redovan gost bio tamo. Samo varnica naše ljubavi je baš tad zaiskrila. 

Posted

:laugh:

bila sam jednom u gej klubu u srbiji, iks se zvao, ne znam dal jos postoji. i svi stereotipi koje covek s predrasudom moze da ima o gejevima u provodu, svi do jednog tu se potvrde. koliko se secam, karleusina pesma je bila hit veceri, meni sevalo kroz glavu boze, koliko seljaka na gomili, i gde izlaze normalni gej u beogradu, valjda nigde, nikad nisam saznala.

ni sa kim nisam iskrila, ni sa muskim, ni sa zenskim... al da ne kvarimo raspolozenje, ipak je tvoj rodjendan :D