slepa živana Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 4 hours ago, nisam ja said: e, objasnite mi zolija. pa znaš kako ima poneka treš stvar u plejlisti. tako je jednog jutra pred uključenje krenuo neki ju rok treš i posle smsovi, šta je bre ovo... prvo su izmislili da to ne puštaju oni nego neki lik u vijetnamci, roker koji spava noću tu na kauču... i onda ih krenulo izmišljanje, pa zolika, pa gde živi, šta radi, ko su mu roditelji i polako postao je praktično stalna rubrika. a jel braon nastalo u emisiji ili je opšta karakteristika?
nisam ja Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Tako sam nekako i shvatio. Mada slušam povremeno od pre 2-3 nedelje pa nisam u toku. Za braon mi se čini da je daškova izmišljotina...
crtamOrasi Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 (edited) Jeste Daškova, braon, pravoslavno, drveno i voštano. i miriše na tamjan Edited October 9, 2018 by crtamOrasi
gospa buba Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 zoltan farkash zoli, crnogorac po ocu sent from bubamoto
cartman Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Zoran, gospa Bubo, Zoran Postaje malo trula fora sa Zolijem. Ali zato staaaari Beograd i rešavanje pesnicama (u bulju) mi uvek natera kafu kroz nos.
gospa buba Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 pa ne mozesh protiv zolija kad je stalno tu.sent from bubamoto
darling Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 (edited) zoran kovac zoli meni je super kako se izgradio zolijev lik, cela biografija, izmisljena stvarnost, odlican je. svakako ce kad tad biti potrosen. nije sranje muzika slucajno upadala s plej liste, nego je mladja namerno pustao neposredno pre emisije, zamisljao je da je na sranje radio stanici, i da onda pocinje njihova emisija sa super mjuzom. braon je originalno sa zapadovog tvitera, pocelo je s badnjakom, kad se u zivot ofarba u braon, i sve je braon, za razliku od kat. bozica gde je sve isto sranje, al je makar crveno i zlatno, veselo, ima zivota. mogla bih da budem zvanicni biograf daska i mladjoa sad me najvise pali sveopsti raspasoj i koriscenje ruznih reci bez pardona u emisiji. Edited October 9, 2018 by darling
crtamOrasi Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Mazao je on ragastove braon supstancama i pre tvitera
darling Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 tebe cu uzeti za strucnog konsultanta volela bih da naprave da ko plati moze da slusa njih dvojicu dok u programu ide mjuza, bez cenzure. pa ako mlada kenja, neka kenja. ja bih placala koliko god da kosta, verujem da to vredi svaki dinar
nisam ja Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Treba organizirat tu ekipu za pijančenje. Draga specijal guest star.
darling Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 (edited) ee de si bio pre dvadeset godina s ovakvim predlozima. sad pijancim protein od vanile s ekipom iz dzima... obozavam daska, jesam to vec rekla? mladju volim, al daska obozavam, a najvise kad ppzdi zbog drustvenopoliticke situacije. Edited October 10, 2018 by darling
nisam ja Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 8 minutes ago, darling said: ee de si bio pre dvadeset godina s ovakvim predlozima. Sa daškom na pijančenju? Ti iventovi su izrodili dosta zanimljive stvari. Recimo, upoznao sam tada svoju ženu i majku dece nam. U gej klubu.
darling Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 treba da igras loto, zapravo ne treba, ti si svoju srecu potrosio upoznavanjem zene, majke i supruge u gej klubu u srbiji, koja neverovatnoca
nisam ja Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Što? Pa Stevan je redovan gost bio tamo. Samo varnica naše ljubavi je baš tad zaiskrila.
darling Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 bila sam jednom u gej klubu u srbiji, iks se zvao, ne znam dal jos postoji. i svi stereotipi koje covek s predrasudom moze da ima o gejevima u provodu, svi do jednog tu se potvrde. koliko se secam, karleusina pesma je bila hit veceri, meni sevalo kroz glavu boze, koliko seljaka na gomili, i gde izlaze normalni gej u beogradu, valjda nigde, nikad nisam saznala. ni sa kim nisam iskrila, ni sa muskim, ni sa zenskim... al da ne kvarimo raspolozenje, ipak je tvoj rodjendan
Recommended Posts