Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

Ne može Duška, ona je po defaultu previše ljubomorna na sve što nije naše, sve vreme bi pričala kako je kod Karađorđevića bilo lepše i glamuroznije i kako su Britancima smešne uniforme i oni "šeširi" što žene nose i čekala bi glasove publike koji su najbolji pokazatelj :ss1:

• Replies 2.9k
  • Views 314.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svima onima kojima je zaigralo srce na ovu vest, a ima ih dosta po twiteru i netu, zelim da se udave u sopstenim govnima, ali polako da se dave.

• svashtabezneshto
    svashtabezneshto

zapad todorović je bio koncept nick inspirisan likom istoka pavlovića, satiričan, brutalan, neukusan,  prenaglašen, uveličana slika u ogledalu, sjajan. problem je nastao kad je nikola parun

• evo ja cu da se javim kao fanboj jer mi je dasko ok.    ima tu nesto prilicno bitno - dasko na tviteru nije dasko s radija. dasko na tviteru enormno preteruje i generalno ne pise ono sto mis

Posted Images

dushka kiselina, jeste :(

sent from bubamoto

Onomad kad su se venčavali Kejt i Vilijem meni ostalo u sećanju da su valjda Gorica i Dragan komentarisali uz još neke stručne konsultante :lolol:

On 6.5.2018. at 14:59, slepa živana said:

juče sam prekopavala pokušavajući da nađem kad mlađa peva halida bešlića i kako ga taj ritam nagoni na džihad :lol: i

samo za te: premijera halida beslica u alarmu je bila 25. maja 2017. potkaz s muzikom od 2:11:00. uzivaces.

i nastavi da slusas, posto posle hanka paldum srece motorhed :D

http://podcast.daskoimladja.com/?p=archive&cat=sa_muzikom&pgn=13

Edited by darling

:lolol: blagodarim!

sad sam morala da odslušam i jučerašnju završnicu, zadnja 3 minuta, povratak vampira slavka banjca :lol:

danas prvih pola sata alarma umiranje od smeha, zakljucno s daskovim kosenjem trave :laugh:

i u ponedeljak je bila odlicna emisija sa zamenskim mladjom ivanom. super mu je i bend :)

ojebote ovo je strashno :rolf:

sent from bubamoto

ko je sad ivan. ima li prezime?

aha. nasao. 

Edited by nisam ja

u ponedeljak sa zamjenskim ivanom meni bilo bezveze, dashko se previshe trudi. ako jedan od njih ispadne iz igre nekad, mogu da zatvore radnju :)

sent from bubamoto

naravno, ne zovu se dzabe dasko i mladja. mene je iznenadilo da sam ovu od ponedeljka odslusala kroz sluske, bilo mi zanimljivo, dobar je taj tip, kapiram da je imao tremu, al okej, to je sve ljudski i prihvatljivo, imao je smesnih prica, pametnica je, pomogo je dasku da prodje kroz emisiju, sve u svemu. dosta sam zadovoljna. i jos plus sto sam saznala za taj bend u kom je sviro, pa slusam od juce na ripit. 

nene, dobar je bio zamjenski ivan objektivno i snashli su se svakako. al nema urnebesa. kad su sami nemaju pojma [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Dasko ce definitivno prvi umreti, neka Mladja polako trazi zamenu.

Meni je Mlađa mnogo gotivniji, mnogo kul i drag lik. 

meni je kolektivni lik, ne razdvajam. odvojeno su savrsheno dosadni ko vodostaj na rekama :hihi:

sent from bubamoto

super je mladja, ali dasko je najsmesniji covek u ovom delu evrope.

radnom momenat - cita dasko pre neki dan kako pevacica grupe luna peva na nekom kruzeru, kaze uziva u zivotu, radi ono sot voli. mladja onako iskerno zabrinutim glasom konstatuje "znaci nije se udala" :laugh:

Edited by Кристофер Лумумбо