Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

ja sam mislila, u zaru da ne kliknem, da su svi klipovi o chachkalicama. pogledacu kase primakne nekoj ljuckoj mrezi. ali muchite me :cry:

sent from bubamoto

Posted

nekako ne ide ovo kad jedan ostane sam. čudi me da nisu smislili nekog da uskače u takvim situacijama. meni oni deluju kao ljudi koji poznaju najzanimljivije ljude na svetu.

Posted

pojedinachno su cao, ja to ne bih slushala ni za pare, ne zna se koji je dosadniji rolf.gif

jedva ponekad kad mladji dodje drzavni posao, ali i to je tanko :unsure:

sent from bubamoto

Posted

pre nego što smo ostali bukvalno bez ijedne radio stanice, ja sam slušala jutarnji program na radio pančevu. to je bilo pre 2, 3 godine i to su ukinuli.

tu je neki zlaja vodio sam. bilo je više muzike. ali je bilo slušljivo. mislim da mora da se promeni koncept kada je jedan sam. ne ide ova standardna struktura.

Posted

ja malo kasnim, te mi kašte - što je jedan bio sam (i koji)?

i kad već objašnjavate - onaj što mu se, da budem direktna, creva prazne - ko je?

i ako duško i miško čitaju - maknite kneza ko boga vas molim.:unsure:

Posted
2 minutes ago, Joshua said:

ja malo kasnim, te mi kašte - što je jedan bio sam (i koji)?

i kad već objašnjavate - onaj što mu se, da budem direktna, creva prazne - ko je?

i ako duško i miško čitaju - maknite kneza ko boga vas molim.:unsure:

pa imao je neke obaveze što se kaže lične...

sećam se i onih emisija na b92 koje su bile dvojci, imali su nekog ko bi uskakao da zameni. ne može jedan sam po konceptu koji se zasniva na dijalogu

creva se prazne mehi omeroviću kad je krao parfeme u frišopu na aerodromu.

laki sju it :lolol: vot ic gona bi

Posted

što ne kažete da gospoda imaju aplikaciju

:Hail:

Posted
2 hours ago, slepa živana said:

pa imao je neke obaveze što se kaže lične...

sećam se i onih emisija na b92 koje su bile dvojci, imali su nekog ko bi uskakao da zameni. ne može jedan sam po konceptu koji se zasniva na dijalogu

creva se prazne mehi omeroviću kad je krao parfeme u frišopu na aerodromu.

laki sju it :lolol: vot ic gona bi

fala živka :D

ali knez... ja ih inače slušam uveče, kad se izvrnem da krepam, i lepo se razbudim od transfera...nemoguć je knez.. :lolol:

Posted

No, uzivajmo. Najbolji komentar "sjuit je li majku ti jebem" :laugh:

Posted

Više me nasmejao Knez za ovih 45 sekundi nego Daško i Mladja kroz čitavu "karijeru"...   :lolol:

Posted

Brzi savet, ako ti ne prija i nije ti smesno ti onda nemoj da slusas vise.

Posted (edited)

meni ne smeta ni kad su sami, ima sarma i to tako kako jeste. toliko nemamo nista osim njih, da pristajem na sve samo da ih ne izgubimo. 

meni je bilo zabavno kad je na omladinskom uskakala sanja il milica, one su bile odlicne, narocito sanja, al kako je objasnjavo dasko vise puta, koga boli kurac da ustaje u 6 ujutru da bi prico na internetu za dzabe za ni 2000 ljudi. 

dasko i mladja su najzanimljiviji ljudi koji postoje u ekipi ljudi koji poznaju, oni su ko parafraza slogana sase jankovica, zanimljivi ljudi koji postoje smo mi. a ti drugi postaju zanimljivi u njihovom dozivljaju i interpretaciji. 

i njuz bar je zakon! i ivicka! :D

ostalo sve sranje. 

Edited by darling
Posted

ih pa nemam mnogo izbora moram da trpim :hihi:

Sent from my Moto E (4) using Tapatalk

• 2 weeks later...