Đipalo Junuz Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Ne može Duška, ona je po defaultu previše ljubomorna na sve što nije naše, sve vreme bi pričala kako je kod Karađorđevića bilo lepše i glamuroznije i kako su Britancima smešne uniforme i oni "šeširi" što žene nose i čekala bi glasove publike koji su najbolji pokazatelj
Đipalo Junuz Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Onomad kad su se venčavali Kejt i Vilijem meni ostalo u sećanju da su valjda Gorica i Dragan komentarisali uz još neke stručne konsultante
darling Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 (edited) On 6.5.2018. at 14:59, slepa živana said: juče sam prekopavala pokušavajući da nađem kad mlađa peva halida bešlića i kako ga taj ritam nagoni na džihad i samo za te: premijera halida beslica u alarmu je bila 25. maja 2017. potkaz s muzikom od 2:11:00. uzivaces. i nastavi da slusas, posto posle hanka paldum srece motorhed http://podcast.daskoimladja.com/?p=archive&cat=sa_muzikom&pgn=13 Edited May 23, 2018 by darling
slepa živana Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 blagodarim! sad sam morala da odslušam i jučerašnju završnicu, zadnja 3 minuta, povratak vampira slavka banjca
darling Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 danas prvih pola sata alarma umiranje od smeha, zakljucno s daskovim kosenjem trave i u ponedeljak je bila odlicna emisija sa zamenskim mladjom ivanom. super mu je i bend
nisam ja Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 (edited) ko je sad ivan. ima li prezime? aha. nasao. Edited May 30, 2018 by nisam ja
gospa buba Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 u ponedeljak sa zamjenskim ivanom meni bilo bezveze, dashko se previshe trudi. ako jedan od njih ispadne iz igre nekad, mogu da zatvore radnju sent from bubamoto
darling Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 naravno, ne zovu se dzabe dasko i mladja. mene je iznenadilo da sam ovu od ponedeljka odslusala kroz sluske, bilo mi zanimljivo, dobar je taj tip, kapiram da je imao tremu, al okej, to je sve ljudski i prihvatljivo, imao je smesnih prica, pametnica je, pomogo je dasku da prodje kroz emisiju, sve u svemu. dosta sam zadovoljna. i jos plus sto sam saznala za taj bend u kom je sviro, pa slusam od juce na ripit.
gospa buba Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 nene, dobar je bio zamjenski ivan objektivno i snashli su se svakako. al nema urnebesa. kad su sami nemaju pojma [emoji38]ol:sent from bubamoto
Zico Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Dasko ce definitivno prvi umreti, neka Mladja polako trazi zamenu.
James Marshall Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Meni je Mlađa mnogo gotivniji, mnogo kul i drag lik.
gospa buba Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 meni je kolektivni lik, ne razdvajam. odvojeno su savrsheno dosadni ko vodostaj na rekama sent from bubamoto
Кристофер Лумумбо Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 (edited) super je mladja, ali dasko je najsmesniji covek u ovom delu evrope. radnom momenat - cita dasko pre neki dan kako pevacica grupe luna peva na nekom kruzeru, kaze uziva u zivotu, radi ono sot voli. mladja onako iskerno zabrinutim glasom konstatuje "znaci nije se udala" Edited May 30, 2018 by Кристофер Лумумбо
Recommended Posts