Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

Ne može Duška, ona je po defaultu previše ljubomorna na sve što nije naše, sve vreme bi pričala kako je kod Karađorđevića bilo lepše i glamuroznije i kako su Britancima smešne uniforme i oni "šeširi" što žene nose i čekala bi glasove publike koji su najbolji pokazatelj :ss1:

Posted

dushka kiselina, jeste :(

sent from bubamoto

Posted

Onomad kad su se venčavali Kejt i Vilijem meni ostalo u sećanju da su valjda Gorica i Dragan komentarisali uz još neke stručne konsultante :lolol:

Posted (edited)
On 6.5.2018. at 14:59, slepa živana said:

juče sam prekopavala pokušavajući da nađem kad mlađa peva halida bešlića i kako ga taj ritam nagoni na džihad :lol: i

samo za te: premijera halida beslica u alarmu je bila 25. maja 2017. potkaz s muzikom od 2:11:00. uzivaces.

i nastavi da slusas, posto posle hanka paldum srece motorhed :D

http://podcast.daskoimladja.com/?p=archive&cat=sa_muzikom&pgn=13

Edited by darling
Posted

:lolol: blagodarim!

sad sam morala da odslušam i jučerašnju završnicu, zadnja 3 minuta, povratak vampira slavka banjca :lol:

Posted

danas prvih pola sata alarma umiranje od smeha, zakljucno s daskovim kosenjem trave :laugh:

i u ponedeljak je bila odlicna emisija sa zamenskim mladjom ivanom. super mu je i bend :)

Posted

ojebote ovo je strashno :rolf:

sent from bubamoto

Posted (edited)

ko je sad ivan. ima li prezime?

aha. nasao. 

Edited by nisam ja
Posted

u ponedeljak sa zamjenskim ivanom meni bilo bezveze, dashko se previshe trudi. ako jedan od njih ispadne iz igre nekad, mogu da zatvore radnju :)

sent from bubamoto

Posted

naravno, ne zovu se dzabe dasko i mladja. mene je iznenadilo da sam ovu od ponedeljka odslusala kroz sluske, bilo mi zanimljivo, dobar je taj tip, kapiram da je imao tremu, al okej, to je sve ljudski i prihvatljivo, imao je smesnih prica, pametnica je, pomogo je dasku da prodje kroz emisiju, sve u svemu. dosta sam zadovoljna. i jos plus sto sam saznala za taj bend u kom je sviro, pa slusam od juce na ripit. 

Posted

nene, dobar je bio zamjenski ivan objektivno i snashli su se svakako. al nema urnebesa. kad su sami nemaju pojma [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Posted

Dasko ce definitivno prvi umreti, neka Mladja polako trazi zamenu.

Posted

Meni je Mlađa mnogo gotivniji, mnogo kul i drag lik. 

Posted

meni je kolektivni lik, ne razdvajam. odvojeno su savrsheno dosadni ko vodostaj na rekama :hihi:

sent from bubamoto

Posted (edited)

super je mladja, ali dasko je najsmesniji covek u ovom delu evrope.

radnom momenat - cita dasko pre neki dan kako pevacica grupe luna peva na nekom kruzeru, kaze uziva u zivotu, radi ono sot voli. mladja onako iskerno zabrinutim glasom konstatuje "znaci nije se udala" :laugh:

Edited by Кристофер Лумумбо