darling Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 obozavam kad u dasku&mladji puste dzingl za tacno vreme u pogresno vreme :)
giuseppe Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Odoše sutra na raspust :( Podcasti mesec dana, na podgrejano...
darling Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 da, u tome lezi veliki deo njihove neodoljivosti. na dupe kad budu govorili, volecemo ih i tad.
nisam ja Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 ma ok hipsteraj, al daj samo tu džeksnu da gurnu do kraja.
darling Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 ako znas resenje za njihove tehnicke probleme, nemoj ovde, posalji im sms. nisu oni posisali svu pamet sveta, rade najbolje sta umeju, ko god ih pametno posavetuje, poslusaju.
nisam ja Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 nemam pojma. ne znam ništa o tome. samo mi je čudno da u današnje vreme neko zvuči kao sa kasete, al ako je hipsteraj onda ok.
darling Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 kakav hipsteraj, ljudi rade najbolje s onim sto imaju. kad budemo skupili vise novca, kupice(mo) bolju opremu. dotle bure radio.
gospa buba Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Odoše sutra na raspust :( Podcasti mesec dana, na podgrejano... ali ali! ja sam lukavo nashtedela skoro 3 nedelje slushanja (zivot je tako teo -_-) i sad cu da se bahatim josh neko vreme :D
Krošek Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 nemam pojma. ne znam ništa o tome. samo mi je čudno da u današnje vreme neko zvuči kao sa kasete, al ako je hipsteraj onda ok. nekad zvuce bolje nekad gore. gremlini rade svoje onda oni pritegnu i tako u krug.
giuseppe Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Mislim da namerno štede kbps, da bi bili povoljniji za slušaoce koji hvataju program preko mobilnih mreža. Podcast (na SoundCloud - u) ima bolji kvalitet zvuka od live stream-a.
Demonquill Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Meni podcast zvuci bar 20% tise i nekako tunjavije od lajva, slusam iz aplikacije droidske.
Recommended Posts