Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

obozavam kad u dasku&mladji puste dzingl za tacno vreme u pogresno vreme :) 

Posted

Odoše sutra na raspust :(

Podcasti mesec dana, na podgrejano...

Posted

jel uvek zvuče ovako kao iz bureta?

Posted

da, u tome lezi veliki deo njihove neodoljivosti. na dupe kad budu govorili, volecemo ih i tad. 

Posted

ma ok hipsteraj, al daj samo tu džeksnu da gurnu do kraja. 

Posted

ako znas resenje za njihove tehnicke probleme, nemoj ovde, posalji im sms. nisu oni posisali svu pamet sveta, rade najbolje sta umeju, ko god ih pametno posavetuje, poslusaju. 

Posted

nemam pojma. ne znam ništa o tome. samo mi je čudno da u današnje vreme neko zvuči kao sa kasete, al ako je hipsteraj onda ok. 

Posted

kakav hipsteraj, ljudi rade najbolje s onim sto imaju. kad budemo skupili vise novca, kupice(mo) bolju opremu. dotle bure radio. 

Posted

Odoše sutra na raspust :(

Podcasti mesec dana, na podgrejano...

ali ali! ja sam lukavo nashtedela skoro 3 nedelje slushanja (zivot je tako teo -_-) i sad cu da se bahatim josh neko vreme :D

Posted

nemam pojma. ne znam ništa o tome. samo mi je čudno da u današnje vreme neko zvuči kao sa kasete, al ako je hipsteraj onda ok. 

nekad zvuce bolje nekad gore. gremlini rade svoje onda oni pritegnu i tako u krug.

Posted

Mislim da namerno štede kbps, da bi bili povoljniji za slušaoce koji hvataju program preko mobilnih mreža. Podcast (na SoundCloud - u) ima bolji kvalitet zvuka od live stream-a.

Posted

Meni podcast zvuci bar 20% tise i nekako tunjavije od lajva, slusam iz aplikacije droidske.

Posted

jel su gospoda na odmoru?