July 13, 20177 yr da, u tome lezi veliki deo njihove neodoljivosti. na dupe kad budu govorili, volecemo ih i tad.
July 13, 20177 yr ako znas resenje za njihove tehnicke probleme, nemoj ovde, posalji im sms. nisu oni posisali svu pamet sveta, rade najbolje sta umeju, ko god ih pametno posavetuje, poslusaju.
July 13, 20177 yr nemam pojma. ne znam ništa o tome. samo mi je čudno da u današnje vreme neko zvuči kao sa kasete, al ako je hipsteraj onda ok.
July 13, 20177 yr kakav hipsteraj, ljudi rade najbolje s onim sto imaju. kad budemo skupili vise novca, kupice(mo) bolju opremu. dotle bure radio.
July 13, 20177 yr Odoše sutra na raspust :( Podcasti mesec dana, na podgrejano... ali ali! ja sam lukavo nashtedela skoro 3 nedelje slushanja (zivot je tako teo -_-) i sad cu da se bahatim josh neko vreme :D
July 13, 20177 yr nemam pojma. ne znam ništa o tome. samo mi je čudno da u današnje vreme neko zvuči kao sa kasete, al ako je hipsteraj onda ok. nekad zvuce bolje nekad gore. gremlini rade svoje onda oni pritegnu i tako u krug.
July 13, 20177 yr Author Mislim da namerno štede kbps, da bi bili povoljniji za slušaoce koji hvataju program preko mobilnih mreža. Podcast (na SoundCloud - u) ima bolji kvalitet zvuka od live stream-a.
July 13, 20177 yr Meni podcast zvuci bar 20% tise i nekako tunjavije od lajva, slusam iz aplikacije droidske.