čekmeže Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Kamara povađenih pragova posle rekontrukcije pruge Bg-Zg.
Hippie Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 ove godine bi konacno trebao da procveta moj crni iris kojog sam pre par godina jedva nasla..... ne znam sto mu toliko treba, al izgleda kao da mu je konacno vreme da cveta..... i jedva cekam da ga ufotkam!
katamaran Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Donja je mnogo bolje izgledala na mobilnom. Bas sam razocaran kako izglda na monitoru
katamaran Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 I mi cvece za trku imamo (uzivo ipak mnogo bolje izgleda). Sa obe strane staze ih ima i nenormalnim kolicinama
peralozac Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Vidi mola Ofuc'o se do bola BIće bolja rima* Kada dođe plima Spoiler *Voda mu do spolovila, naravno Inače, prekjuče nam administrativno stigla zima. Ozijima je teško da se bakću sa komplikovanim datumima tako da zima počinje 1. juna, proleće 1. septembra itd.
mustang Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 (edited) vau! predivan prizor koja je temperatura? Edited June 7, 2018 by mustang
Recommended Posts