gospa buba Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 o blago tebi udaljeni prijatelju ja bih progonila kraj leta u krug po planeti sent from bubamoto
Indy Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Vidiš one male šarene kućice na plaži, levo gore? (Zovu ih beach box ovde). Nedavno je jedna prodata za 360.000 ozi dolara (226.000 u srpskim parama tj Eu). To je bukvalno šupa (samo, eto, na plaži.) :noskič: E, tako da važi i ovde ono što peva Ry Cooder za Kaliforniju... California is the garden of Eden, It's a paradise to live in or see, But believe it or not, You won't find it so hot, If you ain't got the $Do $Re $Mi...)
Frank Pembleton Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Vidiš one male šarene kućice na plaži, levo gore? (Zovu ih beach box ovde). Nedavno je jedna prodata za 360.000 ozi dolara (226.000 u srpskim parama tj Eu). To je bukvalno šupa (samo, eto, na plaži.) :noskič: E, tako da važi i ovde ono što peva Ry Cooder za Kaliforniju... California is the garden of Eden, It's a paradise to live in or see, But believe it or not, You won't find it so hot, If you ain't got the $Do $Re $Mi...) Za toliko idu i one na NS štrandu...[emoji12]
Mil@n Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Obala (tera me da napišem nešto)Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
roksi Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 sumi more. i mirise! a i suton je gotovo turner-ovski : ) (ni ne secam se kada sam se prosetala pored mora poslednji put... moracu ovog vikenda, fala za podsetnik:)
Recommended Posts