April 14, 20187 yr o blago tebi udaljeni prijatelju ja bih progonila kraj leta u krug po planeti sent from bubamoto
April 14, 20187 yr Vidiš one male šarene kućice na plaži, levo gore? (Zovu ih beach box ovde). Nedavno je jedna prodata za 360.000 ozi dolara (226.000 u srpskim parama tj Eu). To je bukvalno šupa (samo, eto, na plaži.) :noskič: E, tako da važi i ovde ono što peva Ry Cooder za Kaliforniju... California is the garden of Eden, It's a paradise to live in or see, But believe it or not, You won't find it so hot, If you ain't got the $Do $Re $Mi...)
April 14, 20187 yr Vidiš one male šarene kućice na plaži, levo gore? (Zovu ih beach box ovde). Nedavno je jedna prodata za 360.000 ozi dolara (226.000 u srpskim parama tj Eu). To je bukvalno šupa (samo, eto, na plaži.) :noskič: E, tako da važi i ovde ono što peva Ry Cooder za Kaliforniju... California is the garden of Eden, It's a paradise to live in or see, But believe it or not, You won't find it so hot, If you ain't got the $Do $Re $Mi...) Za toliko idu i one na NS štrandu...[emoji12]
April 19, 20187 yr sumi more. i mirise! a i suton je gotovo turner-ovski : ) (ni ne secam se kada sam se prosetala pored mora poslednji put... moracu ovog vikenda, fala za podsetnik:)