jms_uk Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Meni je zalicilo na onaj mak u Tower of London od pre dve-tri godine Isti autori Well spotted!Sent from my iTelephone using Tapatalk
Indy Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Ovo što sledi je moja najpopularnija (mobilna, a i inače) fotka svih vremena. Prema Google Maps, ima skoro 17.000 "views". Spoiler
katamaran Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 (edited) Nevermore... Spoiler znam da nije gavran... Edited March 31, 2018 by katamaran
roksi Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 On 3/30/2018 at 2:22 PM, Indy said: Ovo što sledi je moja najpopularnija (mobilna, a i inače) fotka svih vremena. Prema Google Maps, ima skoro 17.000 "views". Reveal hidden contents indy, znaci vredi? nisam bila, a s fotke deluje bas mljac.
roksi Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 7 minutes ago, Indy said: Super je burger, a narod je izgleda gladan:) bogumi, fotka ima efekta;)) proverila, rade danas! hahaha - dakle, burger za rucak. thx:)
peralozac Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 1 hour ago, Indy said: Super je burger, a narod je izgleda gladan:) 1 hour ago, roksi said: bogumi, fotka ima efekta;)) proverila, rade danas! hahaha - dakle, burger za rucak. thx:) Dragi sugrađani, Razumem i apsolutno podržavam sve vrste eksperimentisanja, ali kad se uželite prave pljeke (koju za početak možeš normalno držati i zagristi, a ne ovde uobičajene debeljuškaste koju si primoran bockati nožem i viljuškom da se ne umusaš), ćevapa ili motanih pita - jedan je JB Charcoal Grill i u bližoj i u daljoj okolini. Usput prilika da (ako već niste) probate i zauvek se navučete na kefir koji šije Coles/Woolies butter milk za dve klase. Da mi post ne bude potpuni trol, evo jedne na brzinu sklepane kompozicije ovekovečene mobitelom pod intrigantnim nazivom "Mačka, kefir i energetika"
Indy Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 (edited) Daleko mi je to, al svraćao sam ponekad (po burek, ili 'ajde dobro, pokušaj bureka)... A evo mobilni fragment noćnega života iz komšiluka tu negde... (zvučalo je nešto kao Morphine, bas bariton saks + bas klarinet + odlični bubnjevi) Edited April 1, 2018 by Indy
roksi Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 (edited) @peralozac, sve sve al maca stole the show! @indy, burger je biJo Edited April 1, 2018 by roksi
Frank Pembleton Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Uhhhh... [emoji41] ...shiit has hit the fan....
Recommended Posts