mlatko Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 +1prvu izbrisi, spali memoriju gde si je cuvala i jonda razbij ekran gde je primila formu. u "aparat" kroz koji je nasatala zakucaj zardjali ekser duzine bar 7 cm. ako je kojim slucajem koiscen objektiv veci od 5cm uzmi nadji ekser bar 5cm duzi. Posle zakopaj u podnozju Mrtve Planine.
ivy Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 ju nije valjda bas toliko losa..a meni je bas draza,jel vidis da ima dva sunca evo imam i ovu..ali mi je prva draza..
Mil@n Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Druga je stvarno odlična, da se bare malčice pusti kroz neki android progy za obradu, bila bi još bolja.
nisam ja Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 druga je kompozicioni zicer jer podseća na zastavu, još ako bi se flipovalo, mada je sadržaj po meni za nijansu previše napolju. Prejake su arnhajmove sile tu. prva je zanimljiva, ali da su sunca malo lepše izrenderovana. u tom smislu treća je najmanje zanimljiva jer joj nedostaje prednji plan.
kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 odlično kolega druga je i pored nesretnog kadriranja i kompozicije najboljša. mogla je da bude savršena, ali to će biti neka druga
kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 neka druga ajvina će biti savršena
Mil@n Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 (edited) 21 hours ago, ivy said: Bio sam slobodan da je narihtam po svome. Meni je fenomenalna ova izmaglica u sredini, sve se utapa u nju i postaje jedno. Kao neki time warp. Edited December 27, 2017 by Mil@n
maheem Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 dobro je ispalo drveće ali si previše ubio liniju neba i vode
Mil@n Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 dobro je ispalo drveće ali si previše ubio liniju neba i vodeVidi edit, namerno sam "stopio", mada mise na fonu više naziru konture u pozadini.Nisam ti, profesionalci će ti reći nikad kocka format za pejsaže al ja nisam pro pa.. Hawaii Mate 9
nisam ja Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 pa ovo i nije pejzaž (a ni kocka ™ ) više detalj iz prirode. A i neće mi to nikad reći jer pro zna da format nije kako kropuješ u fotošopu.
Recommended Posts