March 21, 20178 yr odličan mil@n. izbija napetost,strah,užas u najavi tj prividan mir šta je ovo crveno okačeno na stablo?
March 21, 20178 yr meni ovo potpuno opustajuce deluje :) nikakva napetost nego nepatvorena lepota prirode i harmonija koja vlada u istoj. zen
March 21, 20178 yr Taman pomislih da je mustang postavila jos koju fantomsku fotku. Daj ih ponovo, one tri, cetiri? videh samo preko telefona, secam se one prve sa plazom. Super je suma, svidja mi se jasnoca detalja u krosnjama gore pri vrhu
March 21, 20178 yr hoces moj instagram da ti dam? :) plaza i autoput i mislim da su bili beskucnici pored grafita
March 31, 20178 yr ko ima iphone, ipad....danas je poslednji dan za ippawards.com da se prijavite....3 i nesto dolara je po slici..ne sme fotoshopirana da bude, ali moze da se koriguje sa aplikacijama koje su skinute na iphone ili ipad.
April 9, 20178 yr (izvini mustang, ne videh poruku - daj instagram) Edited April 9, 20178 yr by I*m with the pilots
April 28, 20177 yr Ovo mi je bas za Inace najcadjavija i najodvratnija ulica u Bg. Bas prijatno odskace i vidi se da je work in progress. Edited April 28, 20177 yr by katamaran