July 3, 20159 yr nije grobnica u buenos airesu :D nego samo jedna obicna stara beogradska fasada a pomislio sam prvo na neku dalmaciju, italiju, dok nisam obratio pažnju na zidove koji se ljušte
July 3, 20159 yr a pomislio sam prvo na neku dalmaciju, italiju, dok nisam obratio pažnju na zidove koji se ljušte to je ta nasa beogradska patina koja svedoci o starini Edited July 3, 20159 yr by Pontijak
July 3, 20159 yr jeste da je ta starina iz prvih decenija 20. veka ali starina je to! pitaj one iz kruga dvojke kako se ponose svojim starinama
July 3, 20159 yr za početak ću da pitam gerilu kičn, taj vodi evidenciju, mada ja lično volim sav art deco po begišu, po meni najoriginalniji stil u gradu, najotmeniji i najgospodskiji
July 13, 20159 yr Tek sada naleteh na PPPagram [emoji3] Super tema, da se ukljucim i ja: ich habe ihm mein handy gegeben, ich habe ein ungewöhnliche bild bemerkt profi, profi slička, nema šta
July 13, 20159 yr ich habe ihm mein handy gegeben, ich habe ein ungewöhnliche bild bemerkt profi, profi slička, nema šta Hvala :) Evo još jedne za danas: