Pontijak Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 nije grobnica u buenos airesu :D nego samo jedna obicna stara beogradska fasada
Marcus Wulffings Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 nije grobnica u buenos airesu :D nego samo jedna obicna stara beogradska fasada a pomislio sam prvo na neku dalmaciju, italiju, dok nisam obratio pažnju na zidove koji se ljušte
Pontijak Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) a pomislio sam prvo na neku dalmaciju, italiju, dok nisam obratio pažnju na zidove koji se ljušte to je ta nasa beogradska patina koja svedoci o starini Edited July 3, 2015 by Pontijak
Marcus Wulffings Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Auuuuuuuu Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk
Pontijak Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 jeste da je ta starina iz prvih decenija 20. veka ali starina je to! pitaj one iz kruga dvojke kako se ponose svojim starinama
Marcus Wulffings Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 za početak ću da pitam gerilu kičn, taj vodi evidenciju, mada ja lično volim sav art deco po begišu, po meni najoriginalniji stil u gradu, najotmeniji i najgospodskiji
Boycie Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Tek sada naleteh na PPPagram [emoji3] Super tema, da se ukljucim i ja:
Marcus Wulffings Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Tek sada naleteh na PPPagram [emoji3] Super tema, da se ukljucim i ja: ich habe ihm mein handy gegeben, ich habe ein ungewöhnliche bild bemerkt profi, profi slička, nema šta
Boycie Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 ich habe ihm mein handy gegeben, ich habe ein ungewöhnliche bild bemerkt profi, profi slička, nema šta Hvala :) Evo još jedne za danas:
Recommended Posts