May 9, 20251 yr Možda se neću dobro setiti, ali u Ruždijinom romanu Klovn Šalimar, govori se o jezeru Dal u Kašmiru, koga sam ja zapamtio kao Lai, a zamišljao upravo ovako. Edited May 9, 20251 yr by makaronee D u R
May 9, 20251 yr 1 minute ago, makaronee said:Možda se neću dobro setiti, ali u Ruždijinom romanu Klovn Šalimar, govori se o jezedu Dal u Kašmiru, koga sam ja zapamtio kao Lai, a zamišljao upravo ovako.Jesi li ti ovo išao da jedeš ili samo da se voziš Skadarskim jezerom ili Moračom?
May 9, 20251 yr Više kibicovao sa ćuprije.Ručao u poşlednjoj luKi rijeke crnojevicha masne jegulje, pa je valjao večernji mocion. Edited May 9, 20251 yr by makaronee Reka
May 20, 20251 yr Slika je stara, trenutno je zbog odrona zatvoren put.https://www.roadstotravel.net/italy-strada-della-forra/ Edited May 20, 20251 yr by Serena
May 21, 20251 yr Da podelim jedan bizar. Smeštaj u Toledu na jedno veče, uđem u toalet i otvorim prozor kad ono proviri isus u prirodnoj veličini preko puta uske uličice. Da sve bude nadrealnije ovi šiljci na simsu protiv golubova ispali kao koplja koja mu se pozabadala u telo. Dobra strana svega je što ujedno možeš da se pomoliš da nužda prođe glatko i bez problema