John Coltrane Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ivukoh je iz stare Nokia sa Carl Zeiss optikom (bez ikakvih efekata fotkano u pokretu iz kola).
Pontijak Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) ova druga tvoja fotka mi se narocito svidja :) a prva je kao scena is sf filma, dolazak u sumu vanzemaljaca koji lice na glive :D Edited October 1, 2014 by Pontijak
ivy Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 pa gljive i jesu vanzemaljci :D....da ta prva je kao da su neki komplikovani sf algoritmi ili grad pun malih mikro stvorenja koja se krecu tim isprepletanim uliciama a opiru se nasoj gravitaciji posto postoje naopacke ali sta je to za njih.... ili su kao nekakvi ogromni cipovi sa isprepletanim vezama i vezicama a svaka sadrzi milion informacija o svemu.. jako sam se istripovala sa gljivama taj dan u sumi a sve sto sam imala za slikanje je bio moj skrnavi telefon,za popizdeti..
Pontijak Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 jako sam se istripovala sa gljivama taj dan u sumi dete, dete, pa kakve si ti to glive uzimala taj dan u sumi i imas li jos, pitam za druga naravno
Аврам Гојић Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 ja bih rekao da si ti i gricnula malo od nekih gljiva
Pontijak Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 ja bih rekao da si ti i gricnula malo od nekih gljiva veliki umovi slicno misle, ima li takva neka poslovica?
ivy Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) uh,kamo srece da znam koja je koja a koja je ta :P..a posto ne znam nista ne diram samo posmatram.. ipak su samo suma i muzika i prelepo vreme ponekad dovoljni ..takoreci na suvo.. Edited October 1, 2014 by ivy
belch Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 veliki umovi slicno misle, ima li takva neka poslovica? po pečurkama se veliki umovi poznaju?
Recommended Posts