September 23, 201410 yr Ivukoh je iz stare Nokia sa Carl Zeiss optikom (bez ikakvih efekata fotkano u pokretu iz kola).
October 1, 201410 yr ova druga tvoja fotka mi se narocito svidja :) a prva je kao scena is sf filma, dolazak u sumu vanzemaljaca koji lice na glive :D Edited October 1, 201410 yr by Pontijak
October 1, 201410 yr pa gljive i jesu vanzemaljci :D....da ta prva je kao da su neki komplikovani sf algoritmi ili grad pun malih mikro stvorenja koja se krecu tim isprepletanim uliciama a opiru se nasoj gravitaciji posto postoje naopacke ali sta je to za njih.... ili su kao nekakvi ogromni cipovi sa isprepletanim vezama i vezicama a svaka sadrzi milion informacija o svemu.. jako sam se istripovala sa gljivama taj dan u sumi a sve sto sam imala za slikanje je bio moj skrnavi telefon,za popizdeti..
October 1, 201410 yr On 1. 10. 2014. at 10:42, ivy said: jako sam se istripovala sa gljivama taj dan u sumi dete, dete, pa kakve si ti to glive uzimala taj dan u sumi i imas li jos, pitam za druga naravno
October 1, 201410 yr On 1. 10. 2014. at 11:01, Грешни Василије said: ja bih rekao da si ti i gricnula malo od nekih gljiva veliki umovi slicno misle, ima li takva neka poslovica?
October 1, 201410 yr uh,kamo srece da znam koja je koja a koja je ta :P..a posto ne znam nista ne diram samo posmatram.. ipak su samo suma i muzika i prelepo vreme ponekad dovoljni ..takoreci na suvo.. Edited October 1, 201410 yr by ivy
October 1, 201410 yr On 1. 10. 2014. at 11:03, Pontijak said: veliki umovi slicno misle, ima li takva neka poslovica? po pečurkama se veliki umovi poznaju?