September 23, 201410 yr Ivukoh je iz stare Nokia sa Carl Zeiss optikom (bez ikakvih efekata fotkano u pokretu iz kola).
October 1, 201410 yr ova druga tvoja fotka mi se narocito svidja :) a prva je kao scena is sf filma, dolazak u sumu vanzemaljaca koji lice na glive :D Edited October 1, 201410 yr by Pontijak
October 1, 201410 yr pa gljive i jesu vanzemaljci :D....da ta prva je kao da su neki komplikovani sf algoritmi ili grad pun malih mikro stvorenja koja se krecu tim isprepletanim uliciama a opiru se nasoj gravitaciji posto postoje naopacke ali sta je to za njih.... ili su kao nekakvi ogromni cipovi sa isprepletanim vezama i vezicama a svaka sadrzi milion informacija o svemu.. jako sam se istripovala sa gljivama taj dan u sumi a sve sto sam imala za slikanje je bio moj skrnavi telefon,za popizdeti..
October 1, 201410 yr jako sam se istripovala sa gljivama taj dan u sumi dete, dete, pa kakve si ti to glive uzimala taj dan u sumi i imas li jos, pitam za druga naravno
October 1, 201410 yr ja bih rekao da si ti i gricnula malo od nekih gljiva veliki umovi slicno misle, ima li takva neka poslovica?
October 1, 201410 yr uh,kamo srece da znam koja je koja a koja je ta :P..a posto ne znam nista ne diram samo posmatram.. ipak su samo suma i muzika i prelepo vreme ponekad dovoljni ..takoreci na suvo.. Edited October 1, 201410 yr by ivy
October 1, 201410 yr veliki umovi slicno misle, ima li takva neka poslovica? po pečurkama se veliki umovi poznaju?