mustang Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 (edited) Ovo je sad teska dilema ko je u pravu ... Rasomonci na bukvalan nacin haahhahhah Edited September 28, 2021 by mustang 1
beyoncé Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 14 minutes ago, Filozof manijak said: Drvo koje jede biciklističke parkinge! kad moze zmajeve i klavir... 🙄 8:00 1
James Marshall Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 I ja sam bio ljetos, samo što je bio neki kurčev dan, Dunav se bio uzvrtio kao da je more, bukvalno je vjetar tjerao talase od Banata ka ovoj strani gdje je tvrđava. Ali je pogled fenomenalan, i lijepo su sredili tvrđavu.
John Coltrane Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 21 hours ago, nisam ja said: auuuuu čist bezobrazluk Bravo 1
mustang Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 (edited) Sjajan je. Svaka fotka mu je pravi biser. Volela bih da odapere 10 svojih omiljenih fotki, nesto kao mini izlozba, okaci nam ovde. Moze da bude i odvojen topik i svako ko zelu da ima svoju izlozbu. I volela bih @kr en da isto tako napravi malu izlozbicu u kojoj bi okacio 10tak omiljenih stvari sto nam kaci ovde a da njemu licno znače Edited October 1, 2021 by mustang 1
slepa živana Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 ja bi volela da urami 10 komada u fenomenalne ramove i da mi pošalje na kućnu adresu. 1
nisam ja Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 2 hours ago, slepa živana said: ja bi volela da urami 10 komada u fenomenalne ramove i da mi pošalje na kućnu adresu. kolko plaćaš? evo imaš toaletnu kolekciju a može i ova abortovana kuhinjska 1
Recommended Posts