Jump to content

mobitelska™ fotografija

Featured Replies

• Popular Post

Screenshot-20210922-101111.jpg

20210923-180407.jpg

Botanička bašta danas

8XLIcLN.jpg

8T8AZgL.jpg

JkrkLGX.jpg

gloRx05.jpg

RaMMMEG.jpg

ldkV7N6.jpg

TN3MWYx.jpg

lmgj03i.jpg

A3Mf7Zc.jpg

PiwlOxj.jpg

SaE

yrSJBMA.jpg

t1pRkik.jpg

BPxRPlv.jpg

0T108x2.jpg

YDfzrXw.jpg

Wd3waIR.jpg

SaE

Koji mobilni? 

I dalje mi smeta sto ovde kacis jer 

1. Nisu umetnicke u smislu atmosfere, dozivljaja, intimnosti

2.vise bi koristi bilo da imas svoj podnaslov, ostavljas izvestaj lokacija, putesestvija, i za nas koji mrzimo da putujemo a volimo da vidimo je idealno da pogledamo sta nam se nudi... A ti dosta svrckas i fotkas.. Ja svrckam oko mog sela dosta al me mrzi da fotkam

Edited by mustang

Nisu umetničke....
O jbte...

... Shiit has hit the fan

Špijuniraš za Kavčane?

[emoji23][emoji23]
5 hours ago, mustang said:

Koji mobilni?

Ne pratiš na  času, već sam odgovorio ranije na ovoj istoj temi ovde.

I dalje mi smeta sto ovde kacis jer 

1. Nisu umetnicke u smislu atmosfere, dozivljaja, intimnosti

2.vise bi koristi bilo da imas svoj podnaslov, ostavljas izvestaj lokacija, putesestvija, i za nas koji mrzimo da putujemo a volimo da vidimo je idealno da pogledamo sta nam se nudi... A ti dosta svrckas i fotkas.. Ja svrckam oko mog sela dosta al me mrzi da fotkam

Kačim ... u nameri da te upropastim. Ili dalje u stilu Radovana III, nije reč o tebi, tj. ne vrti se čitav svet oko tebe Rumenka. Ja umetničke pretenzije nemam, nakon šetnji fotke šaljem ljudima koji su nas posećivali ovde, tj. delovima porodice u majčici i nekim prijateljima po svetu, pa onda stavim ovde šta je od toga prikladno. Što znači da intimnost ne dolazi u obzir a atmosfera je uvek vesela, posebno nakon što nam je dozvoljeno da se okupljamo u grupama do 5 odraslih na pikniku.

L5IS4WG.jpg

Trčeći hijeroglifi

rAPwxdQ.jpg

nWiGMTa.jpg

SaE

i za nas koji mrzimo da putujemo a volimo da vidimo je idealno da pogledamo sta nam se nudi... A ti dosta svrckas i fotkas.. Ja svrckam oko mog sela dosta al me mrzi da fotkam

I za kraj, da ne bude da ti nisam izašao u susret, a u vezi sa mojom pričom o pokvarenom foto aparatu, fotke vetrenjača sa starih mobilnih. Umetnosti i intimnosti i dalje nema, a doživljaj i atmosferu ćeš već ti da nam preneseš

bgaOhr3.jpg

MEyuPKf.jpg

3SgGbF2.jpg

wllLdkU.jpg

xeWCAZA.jpg

SaE

Ja u klin ti u plocu... Razvodnjavas stranicu bez potrebe, umesto da uzivamo i ovde i kod tebe na posebnom topiku. 

U mom svetu sve se vrti oko mene :D i sa najmilijima. 

Dobra ti kamera za ove neumetnicke fotke...ne mogu se setiti reci... put, put, put neki djoka... Tek sto sam iz nap ustala

Juce

Bez filtera, dok vozim.. na brzinu

Screenshot_20210925-173049.jpg

Priroda i parking

gHClN0v.jpg

tooo, pojedi ga!

:lolol:

Drvo koje jede biciklističke parkinge!