September 25, 20213 yr Koji mobilni? I dalje mi smeta sto ovde kacis jer 1. Nisu umetnicke u smislu atmosfere, dozivljaja, intimnosti 2.vise bi koristi bilo da imas svoj podnaslov, ostavljas izvestaj lokacija, putesestvija, i za nas koji mrzimo da putujemo a volimo da vidimo je idealno da pogledamo sta nam se nudi... A ti dosta svrckas i fotkas.. Ja svrckam oko mog sela dosta al me mrzi da fotkam Edited September 25, 20213 yr by mustang
September 25, 20213 yr 5 hours ago, mustang said: Koji mobilni? Ne pratiš na času, već sam odgovorio ranije na ovoj istoj temi ovde. 5 hours ago, mustang said: I dalje mi smeta sto ovde kacis jer 1. Nisu umetnicke u smislu atmosfere, dozivljaja, intimnosti 2.vise bi koristi bilo da imas svoj podnaslov, ostavljas izvestaj lokacija, putesestvija, i za nas koji mrzimo da putujemo a volimo da vidimo je idealno da pogledamo sta nam se nudi... A ti dosta svrckas i fotkas.. Ja svrckam oko mog sela dosta al me mrzi da fotkam Kačim ... u nameri da te upropastim. Ili dalje u stilu Radovana III, nije reč o tebi, tj. ne vrti se čitav svet oko tebe Rumenka. Ja umetničke pretenzije nemam, nakon šetnji fotke šaljem ljudima koji su nas posećivali ovde, tj. delovima porodice u majčici i nekim prijateljima po svetu, pa onda stavim ovde šta je od toga prikladno. Što znači da intimnost ne dolazi u obzir a atmosfera je uvek vesela, posebno nakon što nam je dozvoljeno da se okupljamo u grupama do 5 odraslih na pikniku. Trčeći hijeroglifi SaE
September 25, 20213 yr 5 hours ago, mustang said: i za nas koji mrzimo da putujemo a volimo da vidimo je idealno da pogledamo sta nam se nudi... A ti dosta svrckas i fotkas.. Ja svrckam oko mog sela dosta al me mrzi da fotkam I za kraj, da ne bude da ti nisam izašao u susret, a u vezi sa mojom pričom o pokvarenom foto aparatu, fotke vetrenjača sa starih mobilnih. Umetnosti i intimnosti i dalje nema, a doživljaj i atmosferu ćeš već ti da nam preneseš SaE
September 26, 20213 yr Ja u klin ti u plocu... Razvodnjavas stranicu bez potrebe, umesto da uzivamo i ovde i kod tebe na posebnom topiku. U mom svetu sve se vrti oko mene i sa najmilijima. Dobra ti kamera za ove neumetnicke fotke...ne mogu se setiti reci... put, put, put neki djoka... Tek sto sam iz nap ustala