mustang Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 (edited) Koji mobilni? I dalje mi smeta sto ovde kacis jer 1. Nisu umetnicke u smislu atmosfere, dozivljaja, intimnosti 2.vise bi koristi bilo da imas svoj podnaslov, ostavljas izvestaj lokacija, putesestvija, i za nas koji mrzimo da putujemo a volimo da vidimo je idealno da pogledamo sta nam se nudi... A ti dosta svrckas i fotkas.. Ja svrckam oko mog sela dosta al me mrzi da fotkam Edited September 25, 2021 by mustang
Frank Pembleton Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Nisu umetničke....O jbte... ... Shiit has hit the fan
Jumanji Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Špijuniraš za Kavčane? [emoji23][emoji23]
Gojko & Stojko Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 5 hours ago, mustang said: Koji mobilni? Ne pratiš na času, već sam odgovorio ranije na ovoj istoj temi ovde. 5 hours ago, mustang said: I dalje mi smeta sto ovde kacis jer 1. Nisu umetnicke u smislu atmosfere, dozivljaja, intimnosti 2.vise bi koristi bilo da imas svoj podnaslov, ostavljas izvestaj lokacija, putesestvija, i za nas koji mrzimo da putujemo a volimo da vidimo je idealno da pogledamo sta nam se nudi... A ti dosta svrckas i fotkas.. Ja svrckam oko mog sela dosta al me mrzi da fotkam Kačim ... u nameri da te upropastim. Ili dalje u stilu Radovana III, nije reč o tebi, tj. ne vrti se čitav svet oko tebe Rumenka. Ja umetničke pretenzije nemam, nakon šetnji fotke šaljem ljudima koji su nas posećivali ovde, tj. delovima porodice u majčici i nekim prijateljima po svetu, pa onda stavim ovde šta je od toga prikladno. Što znači da intimnost ne dolazi u obzir a atmosfera je uvek vesela, posebno nakon što nam je dozvoljeno da se okupljamo u grupama do 5 odraslih na pikniku. Trčeći hijeroglifi SaE 4
Gojko & Stojko Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 5 hours ago, mustang said: i za nas koji mrzimo da putujemo a volimo da vidimo je idealno da pogledamo sta nam se nudi... A ti dosta svrckas i fotkas.. Ja svrckam oko mog sela dosta al me mrzi da fotkam I za kraj, da ne bude da ti nisam izašao u susret, a u vezi sa mojom pričom o pokvarenom foto aparatu, fotke vetrenjača sa starih mobilnih. Umetnosti i intimnosti i dalje nema, a doživljaj i atmosferu ćeš već ti da nam preneseš SaE 1
mustang Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Ja u klin ti u plocu... Razvodnjavas stranicu bez potrebe, umesto da uzivamo i ovde i kod tebe na posebnom topiku. U mom svetu sve se vrti oko mene i sa najmilijima. Dobra ti kamera za ove neumetnicke fotke...ne mogu se setiti reci... put, put, put neki djoka... Tek sto sam iz nap ustala
mustang Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Juce Bez filtera, dok vozim.. na brzinu 1
Filozof manijak Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Drvo koje jede biciklističke parkinge!
Recommended Posts