September 7, 20213 yr 2 hours ago, slepa živana said: moj omiljeni omot ploče iz detinjstva, ne mogu da nađem bolju fotku Spoiler
September 8, 20213 yr 13 hours ago, slepa živana said: moj omiljeni omot ploče iz detinjstva, ne mogu da nađem bolju fotku Mene fotka više podseća na ovaj omot ploče, ne znam da li je očigledno da je prozor iznad vrata (i plafon) kos sleva dole nadesno gore SaE
September 8, 20213 yr Author fin kolorit, dobra kompzicija, tačka interesa al ja odlepim od ovih žica i kablova mozak mi prespoji
September 8, 20213 yr Imaš 2,3 strane u nazad, kačio sam slike sa mora i jedna je sa gomilom kamenja na obali - u poslednje vreme mi se jako dojme kontrasti. A o žici i kablovima mi nemoj pričati, kao u Aušvicu....
September 9, 20213 yr Na čemu je? I koji je to pauk? Na prvi pogled izgleda kao da je na nekoj oranici ali cenim da može biti neki JeansInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 9, 20213 yr 4 hours ago, Tinman said: Pauk hoda po neobrezanoj ivici kotura hladno valjanog lima. Sjajan naslov za film ili knjigu
September 20, 20213 yr On 9.9.2021. at 18:34, John Coltrane said: Sjajan naslov za film ili knjigu Plus ime autora