jms_uk Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Iz dve setnje tokom ovog produzenog vikendahttps://www.instagram.com/p/CNTJ_hBJNd7/Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Gojko & Stojko Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Uz ove tri i onu sa mostom iz posta odozgo, još fotki od nedelje iz šetnje uz zaliv (Hermitage Foreshore Track) SaE 2
I*m with the pilots Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Realno te mrzimo..kod mene padao i sneg juce, jutros ga je bilo jos po travi. -2 do 5 danas. Prosle nedelje smo imali pak 23C nekoliko dana, tipicne Svabe su se vec zalile kako im je pretoplo Evo da ne bude samo offtopic od mene, Nida kroz Bad Filbel i nase igraliste iza coska 2
Gojko & Stojko Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 On 6.4.2021. at 19:14, I*m with the pilots said: Realno te mrzimo..kod mene padao i sneg juce, jutros ga je bilo jos po travi. -2 do 5 danas. Eh, u utorak kad sam kačio one fotke od produženog uskršnjeg vikenda se zacrnelo nebo i padala je jaka kiša, kao da je neki bog radničke klase udesio da bude baš lepo za plažu kad se ne radi. Juče je bilo opet vreme za plažu, a danas je bilo hladnije i duvao je vetar, oko 20 stepeni, ali baš lep dan za šetnju kroz Dover Heights, na istoku okean a na zapadu zaliv Share & Enjoy 5
Indy Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Ovo predzadnje (na stranu sto je odlicna fotka), sta je to sto se vidi unutra u toj "kocki"... nije mi bas jasno. Jel to pogled "na dole"?
Gojko & Stojko Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 (edited) 2 hours ago, Indy said: Ovo predzadnje (na stranu sto je odlicna fotka), sta je to sto se vidi unutra u toj "kocki"... nije mi bas jasno. Jel to pogled "na dole"? Iznenadio sam se kad sam to video, a u pravu si za dole. To je verovatno najposećenija instalacija sa poslednje "Sculpture by the Sea" izložbe iz 2019. (prošle godine na kraju nije održana zbog korone), ja sam tad kačio slike ovde, a ovde ima intervju sa umetnikom za vreme trajanja izložbe. Izgleda da su je posle izložbe stavili na ovu liticu prema okeanu u Dover Hajtsu. Kao što vidiš dodali su čeličnu mrežu za svaki slučaj zbog samoubica pretpostavljam (ovo mesto gde je sada je relativno blizu mesta "The Gap" sa kojeg je moja poslednja fotka odozgo, gde se desio veliki broj samoubistava, možda si čitao pre nekoliko godina o čoveku koji je umro u dubokoj starosti a koji je bio poznat po tome što je odvratio gomilu mladih ljudi od skakanja). Kaže da je na pozajmici ... I još nekoliko sličica od šetnje od juče SaE Edited April 12, 2021 by Gojko & Stojko link 2
mustang Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Ti si odlican za pejzaze, reportaze. Nov topik samo za takve stvari bi mogao biti otvoren
Gojko & Stojko Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 1 hour ago, Gojko & Stojko said: (ovo mesto gde je sada je relativno blizu mesta "The Gap" sa kojeg je moja poslednja fotka odozgo, gde se desio veliki broj samoubistava, možda si čitao pre nekoliko godina o čoveku koji je umro u dubokoj starosti a koji je bio poznat po tome što je odvratio gomilu mladih ljudi od skakanja). Kako vreme brzo prolazi - taj čovek je umro pre skoro 9 godina, kažu da je spasao bar 160 ljudi od skakanja Death of the Angel of The Gap: the man who saved the suicidal from themselves SaE 1
Ras Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 (edited) Ne izgleda ti baš sveže to cveće! Verovatno mu je pretoplo. Promeni mu vodu, nacedi malo limuna, dodaj kašičicu šećera i kap Domestosa. I zaseci malo te stabljike! Ukoso. Edited April 16, 2021 by Ras 2 1
Jumanji Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 [emoji28][emoji38][emoji19]Sve si naucio, sledeci put nema greske, trajace krinovi mnogo duze.
nisam ja Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 cenim da ih je previše za tu količinu vode. mislim to sam cenio dok nisam pročitao ove tvoje vradžbine.
Ras Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 1 hour ago, Jumanji said: Sve si naucio, sledeci put nema greske, trajace krinovi mnogo duze. 1 hour ago, nisam ja said: cenim da ih je previše za tu količinu vode. mislim to sam cenio dok nisam pročitao ove tvoje vradžbine. Moć interneta: od laika do stručnjaka za manje od 24 sata
Recommended Posts