Lena Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 16 minutes ago, Ras said: Mart kada mi zakinu, posle ne mora ni da dolazi! Nemoj tako, neka dođe Bilo i ovoga... Fotka od pre desetak dana...
Ras Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 1 minute ago, Lena said: Bilo i ovoga... Fotka od pre desetak dana... Pogledaj šta sam maločas napisao
Lena Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 55 minutes ago, Ras said: Pogledaj šta sam maločas napisao Jedna od prvih asocijacija na proleće, pa se potrefilo...
Indy Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Hah, noćas sam baš sanjao zalazak sunca u Sidneju (iz nekog razloga, nisam tamo bio sto godina). Naravno, iznad mora. Nemoguće lepe boje, kao da je trajalo satima... A sinoć je bilo ovako na mom brdu... 6
Gojko & Stojko Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 On 3.4.2021. at 9:24, Indy said: Hah, noćas sam baš sanjao zalazak sunca u Sidneju (iz nekog razloga, nisam tamo bio sto godina). Naravno, iznad mora. Nemoguće lepe boje, kao da je trajalo satima... A sinoć je bilo ovako na mom brdu... Nadam se da je i tu toplo kao i ovde, mi smo nakon onih poplava jedva dočekali sunce i ispraćaj leta na plažama za praznik koji je došao u pravo vreme. Za "dugački" zalazak sunca na plaži ovde moraš da odeš na određene plaže koje gledaju na unutra, na zaliv, na okeanskim plažama sunce zađe rano. Lepo si opisao osećaj, klince ne možeš da poteraš sa plaže. Ja sam lenj da ujutro odem rano za izlazak sunca na neku okeansku plažu, jutros je bila idealna prilika sa vraćanjem sata unazad, sin me poterao rano, stigli smo pre sedam na Bondaj, tamo naravno dosta ljudi na kupanju, šetaju pse ili vežbaju na spravama. Slika od popodne je Milk Beach iz zaliva, blizu moje omiljene plaže Shark Beach sa koje je onaj zalazak od prekjuče. SaE 2
peralozac Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 2 hours ago, Gojko & Stojko said: SaE "Mreža u Sidneju sa pogledom na more" Evo njegovog melburnškog rođaka. Ništa fensi, suburbijanska mreža sa pogledom na kuću Pere Ložača, ali voli svoj skromni dom jer mušice redovno uleću u trpezariju, a iznad glave uvek nekih oblaka i vlage u njima za lepe izlaske/zalaske sunca. 1
Recommended Posts