Thursday at 21:065 days To sam fotografisao prve nedelje maja, i hladnoća sa Arktika ne dozvoljava proleću da prevagne...teška borba toplog i hladnog.
Monday at 06:272 days 15 hours ago, Marcus Wulffings said:Kakav je ovo prostor, nakakav muzejski, ili je prodajni (namešataj)?
Monday at 14:312 days Design at 329, tako se zove taj ogromni prostor koji podseća na BIGZ. U suštini betonski storidž fasiliti na deset nivoa pored kanala, što samo malo podeseća na one u Berlinu ili Hamburgu.I tu na nekoliko spratova preprodavci vintidž nameštaja izlažu i prodaju stari nameštaj i prateće aksesorize iz Amsterdama, Berlina, Brisela, Pariza, cele Italije ....Cene mogu biti astronomske, u jednoj privatnoj kolekciji sam isprobao fotelju i tabure iz dvadesetih godina presvučene kožom krem boje....dakle, d grejt gecbi stajl, nešto što se može samo na filmovima videti.....Ušao sam i u jedan paviljon gde prave rivajvl nameštaja iz sedamdesetih i osamdesetih, u nekoj socijalnoj varijanti jugodrva, novog doma ili simpa, takav je bio i miris. Izleteo sam odatle glavom bez obzira.