namenski Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Jel' ovo na slici onaj cuveni Cedin Dzemper???Sa kojim je poceo i dogurao do Audija?
boshoku Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 jes, jes! buahaha, ladno ga čoban ugurao u pantalone :0.6:
Singer Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 jes, jes! buahaha, ladno ga čoban ugurao u pantalone :0.6:To je tako bilo tada, da se vidi pejdzer. -_-Obrati paznju.
Lancia Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Au kakav ljakksofon.jebo Cedu, al' za jedno dvadeset godina ce se klinci kliberiti kako se ljudi danas oblace.
Miralem Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 jebo Cedu, al' za jedno dvadeset godina ce se klinci kliberiti kako se ljudi danas oblace.kahm, ali nisu se ljudi tada tako oblacili. samo oni najgori dizelasi.inace, i moj teca se vozio po beogradu sa sovjetima i rokao silovatelje, nije to nista cudno. salu na stranu, mogla bi moderacija da se pozabavi ovakvim slucajevima, i odstrani diskutante za koje se dokaze da lazu ko psi.
Lancia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 kahm, ali nisu se ljudi tada tako oblacili. samo oni najgori dizelasi.ti si fakin djecarac, pa ne znas, nije to izum dizelasa, 80-tih je to bila normalna pojava. dizelasi su uveli trenerku.
Miralem Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ti si fakin djecarac, pa ne znas, nije to izum dizelasa, 80-tih je to bila normalna pojava. dizelasi su uveli trenerku.a jbt, mozda ste uvlacili rolku il nesto slicno, ali ne i debeli dzemper. dizelasi su uvlacili bukvalno sve. imas i onaj vic da nisu hteli da idu u vojsku jer tamo ne bi mogli da uvuku sinjel.Topola mi generalno ide na zivce, ali ovde nije dokazano da laze. Moguce (i mislim najrealisticnije) objasnjenje je da je pricu o teci ispricao na oba foruma.rekoh da treba da se osnuje komisija koja ce da istrazi slucaj, a ne da se odmah banuje.
Аврам Гојић Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 uvlacenje dzempera pojavilo se pocetkom devedesetih i to je i tada bio razlog za podsmeh. Lancia se zbunila nesto.
teacher Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 nama su rekli da uvučemo bele džempere u plave pantalone, kada smo postajali pioniri...
ordi Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 dizelasi su uvlacili bukvalno sve.i jorgan u pidzamu!
Yoda Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Sveto dizel trojstvo:Ne mogu nigde da nadjem "gromobrane", metalne kaiseve, to su nosili praavi dizelasi.
Аврам Гојић Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 neverovatno mi je da nema ni na Kupindu....kao da nikada nisu ni postojali
Singer Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 neverovatno mi je da nema ni na Kupindu....kao da nikada nisu ni postojali Ima samo moras da sacekas da naleti. To je danas antikvitet raritet.
Аврам Гојић Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 da, ja sam tražio u aktivnim ponudama...e sada želim taj kaiš, da ga okačim o zid kao ready made predmet!
Recommended Posts