kud u maglu Simoviću Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 juče-prekjuče video intervju, vrteo se po fb
Dr Arslanagić Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Znači netko živ i aktivan? Pomislio sam da je možda iz perioda kada se zidao hram... Mirko Đorđević?
Dr Arslanagić Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Da je život čudo uverava nas svaki trenutak našeg života, svaki novi dan, svaka slučajnost koja to nije. Danima razmišljate o nekoj dragoj osobi, koju niste videli godinama, i sretnete je. Zar to nije čudo? Mislite intenzivno na nekoga i on vam se javi.
Turnbull Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Meni i ovo izgleda stravično poznato, kao da sam pročitao negde pre par dana. Ili su up pitanju toliko opšta mesta da je nemoguće ne "prepoznati" ih.
Turnbull Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 A jebiga, mora da se prelomi. Ja kažem: Aleksandar Mandić.
Dr Arslanagić Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 nijemožda sam preterao, isuviše je uopšteno
Dr Arslanagić Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Moji sagovornici su uvek neobične ličnosti, radoznali, hrabri, energični, kreativni ljudi, oni koji se nikada ne predaju, koji uspevaju da se izbore sa životnim teškoćama, verujući da uvek postoji neki izlaz i neki put, ali i oni koji žive za ideju, oni koji sa zanosom stvaraju, koji umeju da se raduju i da vole.
Recommended Posts