Turnbull Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) Dakle propozicije su proste: ništa klasici, filozofi, istoričari, samo aktuelni citati naših savremenika. Molim one koji već znaju o kome se radi da ne kvare drugima ugođaj u pogađanju! Hvala! Zašto se raspala Jugoslavija?- Zato što je međunarodna zajednica prestala da ima interes za veliku i jaku zemlju na Balkanu. Lokalne političke elite su bili vojni saučesnici interesa međunarodne zajednice. Edited January 24, 2014 by Syme
Dr Arslanagić Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 :0.6:elem Ljudi žive sve izoliraniji jedni od drugih. Današnje zapadno društvu pretvara čovjeka sve više u apsolutnog individualca, koji je teoretski slobodniji, a praktično sve usamljeniji i nesigurniji. Paradoks da ljudi nikada nisu raspolagali s više materijalnih sredstava, a da su sve depresivniji svjedoči kako nešto dubinski ne štima s današnjom zapadnom civilizacijom.
Turnbull Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Uh, nisam siguran, mislim da sam pročitao, pa ne smem da pogađam pred svima. Pošaljem ti na PM.
kud u maglu Simoviću Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 onaj bosanac hercegovac ima temu dal na medijiima ili deponiji???
Turnbull Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 (edited) Hahaha, ali pazi, kad sam pre neki dan isto tako "zadao" Teofila, Oksi je rek'o da je Raspudić!Ima neka tajna veza!Ajde Simoviću! Zadaj nam zadatak! Edited January 24, 2014 by Syme
kud u maglu Simoviću Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) ja sam jednom rekao na televiziji, pa je to izazvalo buru napada: „Sveti Sava je bio istorijska ličnost kojoj niko ne poriče zasluge, ali vi nemate dokaza da je Sveti Sava bio faraon kome treba zidati faraonsku grobnicu na Vračaru.“ @arbajtmanima nešto za tebe na predmetima obožavanja Edited January 24, 2014 by kud u maglu Simovicu
Turnbull Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 E, bem ti, tol'ko mi je dobro zvučao Arbajtmanov odgovor da sam morao da proguglam da vidim ko je :(
Dr Arslanagić Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Mnogo si bre Syme nestrpljiv. Ne pada mi sad u ovo zlo doba niko drugi na pamet ali je verovatno iz te ekipe
Recommended Posts