Jump to content
IGNORED

Oscar 2014

Ajant23

Lični favoriti  

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

kakva li je onda konkurencija bila.

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

46

• Lancia

22

• luba

18

• hoffnung

17

Top Posters In This Topic

Posted

Bože me se sablazni i sa Gravitacijom. Dobro da nisu dobili oskara i za kejtering.

Posted

zaspah kod ženske epizode jebem im ceremoniju, ali vidim da je išlo sve glatko, hustle ga ispušio, gravity šampion. da su imali muda da daju her i film i režiju.

Posted (edited)

ja sam bio zainteresovan samo za oskara za strani film. vidim, la grande beleca. lep film, lepe slike i to je sve. ostala dva evropska su puno bolja.

ako je blančet najbolja onda...........jebi ga.

mislim da je velika lepota jedan od retko zasluženih oskara od jutros

Edited by Ravanelli
Posted

"la grande belezza" je lep film ali, kako sam i ranije napisao, više mi je neka slika stanja u rimskoj aristokratiji. "broke circle breakdown" i "jatgen" (da se zadržim na evropi) su mi jači, angažovaniji, bave se nečim konkretnim. zbog toga sam im dao prednost.

Posted

hahahaha :) super je fora :) 

anyway.....moji momci odose sa kipom.....meni puno srce :) nothing else matter :D

Posted

odlicna je ova gif animacija. :D

sto se mene tice, glavna muska/zenska uloga = extra

sporedna muska uloga [nisam gledao film gde je zenska za sporednu ulogu dobila oskara] = extra

sto se tice 'gravity' samo zbog symetove interpretacije filma mi je drago. 

Posted

lako padas na symeove fore :) 

kakav graviti....ono je trebalo za vizuelne efekte i kinematografiju, sramota dati za sound mixing i making. hustler je mnogo veci izazov bio za sound nego gravity. 

al ajde, kad se muski lobira onda se i dobija. 

Posted

nisu to fore, ja sam razumeo sta je syme hteo da kaze, i za mene to pije vodu sa izvora bistrih voda. :P

ne znam, zaista za muziku iz gravity, mada nisam usamljen. ne mogu da se setim 'm' od muzike koja je isla tokom filma. za razliku npr od hustlera. 

Posted (edited)

fuHL12Q.gif

Neka ga duva americka filmska akademija, DiCaprio i Bale su daleko iznad svih...ajde dobro, MM je imao sjajnu godinu iza sebe, ali ipak mi je zao sto LDC ili CB nije pobedio :cry:

Edited by keksi krem
Posted

lako padas na symeove fore :)

kakav graviti....ono je trebalo za vizuelne efekte i kinematografiju, sramota dati za sound mixing i making. hustler je mnogo veci izazov bio za sound nego gravity

al ajde, kad se muski lobira onda se i dobija. 

Hustler za sound editing svakako mada je i Gatsby tu spektakularan. Za sound mixing pre Captain Phillips. Chudno je kako je Hobit ispushio u ovim kategorijama.