Razzmatazz Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Bože me se sablazni i sa Gravitacijom. Dobro da nisu dobili oskara i za kejtering.
MocaVukotic Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 zaspah kod ženske epizode jebem im ceremoniju, ali vidim da je išlo sve glatko, hustle ga ispušio, gravity šampion. da su imali muda da daju her i film i režiju.
Ravanelli Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 (edited) ja sam bio zainteresovan samo za oskara za strani film. vidim, la grande beleca. lep film, lepe slike i to je sve. ostala dva evropska su puno bolja. ako je blančet najbolja onda...........jebi ga. mislim da je velika lepota jedan od retko zasluženih oskara od jutros Edited March 3, 2014 by Ravanelli
đorđe geprat Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 "la grande belezza" je lep film ali, kako sam i ranije napisao, više mi je neka slika stanja u rimskoj aristokratiji. "broke circle breakdown" i "jatgen" (da se zadržim na evropi) su mi jači, angažovaniji, bave se nečim konkretnim. zbog toga sam im dao prednost.
mustang Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 hahahaha :) super je fora :) anyway.....moji momci odose sa kipom.....meni puno srce :) nothing else matter :D
hoffnung Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 odlicna je ova gif animacija. :D sto se mene tice, glavna muska/zenska uloga = extra sporedna muska uloga [nisam gledao film gde je zenska za sporednu ulogu dobila oskara] = extra sto se tice 'gravity' samo zbog symetove interpretacije filma mi je drago.
mustang Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 lako padas na symeove fore :) kakav graviti....ono je trebalo za vizuelne efekte i kinematografiju, sramota dati za sound mixing i making. hustler je mnogo veci izazov bio za sound nego gravity. al ajde, kad se muski lobira onda se i dobija.
hoffnung Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 nisu to fore, ja sam razumeo sta je syme hteo da kaze, i za mene to pije vodu sa izvora bistrih voda. :P ne znam, zaista za muziku iz gravity, mada nisam usamljen. ne mogu da se setim 'm' od muzike koja je isla tokom filma. za razliku npr od hustlera.
keksi krem Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) Neka ga duva americka filmska akademija, DiCaprio i Bale su daleko iznad svih...ajde dobro, MM je imao sjajnu godinu iza sebe, ali ipak mi je zao sto LDC ili CB nije pobedio Edited March 4, 2014 by keksi krem
Mercuzzio Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 lako padas na symeove fore :) kakav graviti....ono je trebalo za vizuelne efekte i kinematografiju, sramota dati za sound mixing i making. hustler je mnogo veci izazov bio za sound nego gravity. al ajde, kad se muski lobira onda se i dobija. Hustler za sound editing svakako mada je i Gatsby tu spektakularan. Za sound mixing pre Captain Phillips. Chudno je kako je Hobit ispushio u ovim kategorijama.
Recommended Posts