Кристофер Лумумбо Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 (edited) gotova sezona? aj polako da se gleda onda :) ne slusaj ga, njemu smeta sto zenen nisu vise zastupljene. ne u onom spartacus smislu, golotinja na sve strane, vec u onom rodna ravnopravnost smarackom smislu. zapali busknu i uzivaj u voznji, nemoj da citas topik ili bilo sta o seriji na internetu dok je ne odgledas. Edited March 12, 2014 by kojot
Joe D Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 zapali busknu i uzivaj u voznji, nemoj da citas topik ili bilo sta o seriji na internetu dok je ne odgledas. +1000
Takeshi Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 dozvolite, nastup gospodjice dadario je jedan od vrhunaca serije. -_-
MayDay Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Ko je ono umalo zaplakao? Znam da mi bilo smesno jer je neki ozenjeni. :D
Feindouno Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 I meni kraj odličan, većina kivna jer se pokazalo da su lupetali gluposti na 80 strana. to je to, narocito onaj malkin
Duci Simonovic Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ma i sime, dok on vodi bitke za ženska prava one uživaju u grupnjacima
Time Crisis Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ne slusaj ga, njemu smeta sto zenen nisu vise zastupljene. ne u onom spartacus smislu, golotinja na sve strane, vec u onom rodna ravnopravnost smarackom smislu. zapali busknu i uzivaj u voznji, nemoj da citas topik ili bilo sta o seriji na internetu dok je ne odgledas. Taj rad, ne čitaj nikakve smaračke teorije, gledaj k'o čovek i uživaj
malkin Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ispade čitanje topika nešto kao čitanje "The King in Yellow" za čiste duše jošte neupućene u seriju. ko pročita poludi te nume da uživa u TD.
mustang Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ma i sime, dok on vodi bitke za ženska prava one uživaju u grupnjacima neko radi a neko prica :)) znala sam ko je ubica jos u prvoj epizodi.
Lrd Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Idi gledaj seriju. Garantujem da ćeš posle svake od prvih pet epizoda da se biješ šakama u glavu što si oslepeo od onoga što vidiš. Završnica je PPP kontroverzna, ali ovakav komad televizije davno, davno nisi video. Garantovano, stopostotno uživanje. I sećaćeš se gde si bio i šta si radio kad si počeo da je gledaš.
Turnbull Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ispade čitanje topika nešto kao čitanje "The King in Yellow" za čiste duše jošte neupućene u seriju. ko pročita poludi te nume da uživa u TD.
Weenie Pooh Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 znala sam ko je ubica jos u prvoj epizodi. Koje serije?
Recommended Posts